Uwierzę, jak zobaczę. Chyba też mam coś wspólnego z tym trudnym słowem na ''a''alchemik pisze:Skaranie ma skaranie boskie ze mną.
Ale chyba wychodzi z założenia, że powinien mieć takiego jednego, niepokornego.
po prawdzie
-
elka
Re: po prawdzie
- alchemik
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
Lub okazywać ją w niewielkich dawkach, kiedy się tego po tobie spodziewają.
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
- EdwardSkwarcan
Ironicznie, lecz niezłośliwie i z bardzo dużym wyczuciem. Dostrzegam tęż lekki odcień żalu, bo przecież jesteś twarda. Drugi raz widzę wzajemną adorację , bo była przy obcasach.
Z przyjaźnią jest jak z grzybami, bo bywają szkodliwe heh.
Ja tak sobie czytałem heh
Zdrówko

Z przyjaźnią jest jak z grzybami, bo bywają szkodliwe heh.
Ja tak sobie czytałem heh
Zdrówko
-
elka
Ed, ona jest cały czas, tylko nie zawsze o niej piszę...EdwardSkwarcan pisze:Drugi raz widzę wzajemną adorację , bo była przy obcasach.
Fakt, czasami mogą nawet zabić, najlepiej nie dopuszczać do siebie.EdwardSkwarcan pisze:Z przyjaźnią jest jak z grzybami, bo bywają szkodliwe
Twarda, to ja jestem, kiedy się przejadę na tych ''przyjaźniach''EdwardSkwarcan pisze:Dostrzegam tęż lekki odcień żalu, bo przecież jesteś twarda.
Dzięki Ed za poczytanie.
Pozdrawiam.elka.
- Mchuszmer
No i "po prawdzie", heh - tytuł niezły. Ale całość mnie nie przekonała, Elko, nie wybacz:-P. W rozmowie może, ale dla mnie na lirykę to mało, spłaszczające temat przerysowanie, oczywistości w bardzo oczywistym ujęciu i wtórnym (zwłaszcza piasek). Część o krzyku i kręgosłupie wyszła w moim odczuciu groteskowo (i nie tak, jak w przypadkach, kiedy groteska jest zamierzona).
Jest przyzwoita wersyfikacja, a i powiem, że pierwsza strofa wychodzi mi na plus, ale myślę, że Ty mogłabyś napisać taki wiersz ciekawiej.
Hej i co złego, to ja:-).

Jest przyzwoita wersyfikacja, a i powiem, że pierwsza strofa wychodzi mi na plus, ale myślę, że Ty mogłabyś napisać taki wiersz ciekawiej.
Hej i co złego, to ja:-).

Ostatnio zmieniony 04 mar 2017, 14:30 przez Mchuszmer, łącznie zmieniany 2 razy.
mchusz, mchusz.
-
elka
Szymku, nie wiem jak możesz pisać mi takie przykrości... wiesz, że źle znoszę krytykę. Chociaż raz mógłbyś jakąś wzajemną adoracją pojechać, przecież nie wierzę w to, że mnie nie lubisz.
Postaraj się proszę następnym razem.
Pozdrawiam.elka.
Postaraj się proszę następnym razem.
Pozdrawiam.elka.
- Mchuszmer
Wiesz, pewnie gdyby było mniej emocji pod krytycznymi uwagami, to i szczerej krytyki byłoby więcej, tj poważnego traktowania;-).
W kółku chciałbym być nawet oficjalnie, tylko nie wiem, gdzie szukać formularzy zgłoszeniowych i gdzie prowadzą zapisy, Elu:-(
I czemu przedstawiający mnie emot po prawej ma taki mało inteligentny wyraz twarzy?
mchusz, mchusz.
-
elka
Jest śliczny, ma taki życzliwy uśmiech... nie narzekaj, lepszego nie mogłam znaleźć.Mchuszmer pisze: czemu przedstawiający mnie emot po prawej ma taki mało inteligentny wyraz twarzy?
Wszystko zależy od tego, jak podane na tacy...Mchuszmer pisze:Wiesz, pewnie gdyby było mniej emocji pod krytycznymi uwagami, to i szczerej krytyki byłoby więcej, tj poważnego traktowania
Miłej soboty. Pozdrawiam raz jeszcze. elka.
-
Stella
Jak to mawia mój kolega instruktor sztuk walki- no wayelka pisze:Stella, wystawiaj, zamiast tylko komentować. Co Ty sobie myślisz?
- alchemik
Elka, wyłączam Stellę z ewentualnego castingu.Stella pisze:Jak to mawia mój kolega instruktor sztuk walki- no way
Bije facetów.
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl