Stepanian pisze:Ok, popracuję nad rozwinięciem.
spowiedź dziwkarza
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
-
iskierka
Re: spowiedź dziwkarza
-
Tomek i Agatka
Uśmiechnęłam się od ucha do ucha na tę spowiedź
Genialne!
'wypruwam flaki a gdy znowu nie wychodzi
jak zwykle mocno postanawiam się poprawić'
'zadośćuczyniam to co umiem i co pojmę'
Do moich wierszy Andrzej nie zagląda, sama mu czytam : )
Ale nie w tym rzecz, ostatnio dziwnie zaczyna się interesować wszystkim co zamawiam,
długo przeglądał Twój tomik, i kiedy czytając jeden z wierszy - powiedział, że nic nie rozumie - ja odpowiedziałam śpiewająco, że nie zna się na poezji, a Stefanowicz pisze świetnie i ja wprost uwielbiam jego wiersze! Powiedziałam to z takim zachwytem w głosie, że trzeba było widzieć jego wzrok, skwitował to tak... 'no to musi być już miłość'. Wybuchłam śmiechem i nie potrafiłam się w ciągu dnia opanować na samo wspomnienie, błysk zazdrości w oku, to warto było zobaczyć : ) Ale poczekaj, ostatnio zamówiłam 7 książek/książeczek jednego autora - jak nic pomyśli, że się zabujałam i gotów jeszcze wszystko przeczytać, by dociec dlaczego. : ) I dobrze niech czyta, hahaha : )
Buziakk i pozdrówki
'wypruwam flaki a gdy znowu nie wychodzi
jak zwykle mocno postanawiam się poprawić'
'zadośćuczyniam to co umiem i co pojmę'
Kod: Zaznacz cały
Ryzykuję rozpad związku (choć w sumie ryzyko niewielkie, bo żona i tak nie czyta moich bzdur)Ale nie w tym rzecz, ostatnio dziwnie zaczyna się interesować wszystkim co zamawiam,
długo przeglądał Twój tomik, i kiedy czytając jeden z wierszy - powiedział, że nic nie rozumie - ja odpowiedziałam śpiewająco, że nie zna się na poezji, a Stefanowicz pisze świetnie i ja wprost uwielbiam jego wiersze! Powiedziałam to z takim zachwytem w głosie, że trzeba było widzieć jego wzrok, skwitował to tak... 'no to musi być już miłość'. Wybuchłam śmiechem i nie potrafiłam się w ciągu dnia opanować na samo wspomnienie, błysk zazdrości w oku, to warto było zobaczyć : ) Ale poczekaj, ostatnio zamówiłam 7 książek/książeczek jednego autora - jak nic pomyśli, że się zabujałam i gotów jeszcze wszystko przeczytać, by dociec dlaczego. : ) I dobrze niech czyta, hahaha : )
Buziakk i pozdrówki
tomek i agatka
-
Nicol
Oryginalnie i kontrowersyjnie - fakt 
Szczęście zdobywa się pod warunkiem, że się go nie pragnie zdobyć.
-
Stepanian
Iskierko, ale kto tu się gniewa? Odebrałem Twój komentarz właściwie
Tylko się przekomarzam.
Nicolu, czułem "potrzebę kontrowersji". Gniotła mnie pod żebro.
TiA, jest mi tak miło dzięki Tobie, że nie wiem co odpowiedzieć - zatkało mnie. Dziękuję.
Tylko się przekomarzam.
Nicolu, czułem "potrzebę kontrowersji". Gniotła mnie pod żebro.
TiA, jest mi tak miło dzięki Tobie, że nie wiem co odpowiedzieć - zatkało mnie. Dziękuję.
-
SamoZuo
Zwabił mnie tytuł.
Aż tak to nie dziwi, przecież można zatracić się w kobietach, tym bardziej, gdy czegoś w życiu brakuje...
Pozdrawiam
Aż tak to nie dziwi, przecież można zatracić się w kobietach, tym bardziej, gdy czegoś w życiu brakuje...
Pozdrawiam
-
emelly
Zaraz, zaraz, co ja tu czytam... Tomik Stefanowicza? Można to gdzieś zamówić?
Dodano -- 15 paź 2012, 0:16 --

Dodano -- 15 paź 2012, 0:16 --
Skąd ja to znamDo moich wierszy Andrzej nie zagląda, sama mu czytam : )Ryzykuję rozpad związku (choć w sumie ryzyko niewielkie, bo żona i tak nie czyta moich bzdur)
Ale nie w tym rzecz, ostatnio dziwnie zaczyna się interesować wszystkim co zamawiam,
długo przeglądał Twój tomik, i kiedy czytając jeden z wierszy - powiedział, że nic nie rozumie - ja odpowiedziałam śpiewająco, że nie zna się na poezji,
-
Tomek i Agatka
Emelly, mam nadzieję że się Paweł na mnie nie obrazi, ale trzymać w tajemnicy w takim wypadku nie sposób, no nie potrafię i już. Tomik jest cudowny, śliczny, a zawartość - sama wiesz - najpiękniejsza Poezja, najlepsza i z górnej półki - toż to Stefanowicz właśnie, i niech tam mnie zabija po stokroć, ja i tak umieram co dzień wewnętrznie, czekając aż się tu i ówdzie pochwali - łobuz jeden : ) Słodki, ale łobuz;)
O, a tutaj specjalnie dla Ciebie link:
http://gkn.ogicom.pl/bookstore,details, ... NOCIE.html
I sprawdziłam to osobiście, najlepiej zamówić w czarnej okładce*
Pawle, wybaczysz prawda...? : )
Buziaki i gorące pozdrowienia
O, a tutaj specjalnie dla Ciebie link:
http://gkn.ogicom.pl/bookstore,details, ... NOCIE.html
Buziaki i gorące pozdrowienia
tomek i agatka
-
Stepanian
I co tu wybaczać. Trzeba dziękować. Dziękuję zatem za kopa w leniwy zadek. Biorę się wreszcie za promocję jak należy. W listopadzie zapraszam na zakrapiany wieczorek z poezją i doooobrą muzyką. Szalonka obiecała zaśpiewać na moim wieczorku. Szczegóły podam z odpowiednim wyprzedzeniem. Buźka.Tomek i Agatka pisze:http://gkn.ogicom.pl/bookstore,details, ... NOCIE.html
-
e_14scie
a mnie to już nawet pocałujta wójta 
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
-
Stepanian
Ależ Liście, Ciebie to ucałuję zawsze i chętnie, gdzie tylko lubisz najbardziej!e_14scie pisze:a mnie to już nawet pocałujta wójta
Serio. Bużka!