Jesteś czasem;
przeklęcie, nieuchwytnie obecnym.
Tęsknota bezszelestnie przesypuje się
w żal, nadzieja niezmordowanie
przemierza pamięć,
szukając cienia.
Sloneczny zegar
- lczerwosz
- Administrator
Re: Sloneczny zegar
Słoneczny zegar pracuje, jak widać, czarną nocą, jeśli chodzi o nastrój. I ta cisza. Brr.
Może by rozejrzeć się w słońca blasku za jakim Nowym Czasem. Jest Nowy Rok przecież.
L.
Może by rozejrzeć się w słońca blasku za jakim Nowym Czasem. Jest Nowy Rok przecież.
L.
I co mi po nowym roku jak ja stara? :-)
Dziękuję Leszku, ta data zawsze budzi chandrę, uzmysławiając mi bezsens jakichkolwiek dat. Nic to, przejdzie, gdy wyczerpie eis bateria, w końcu i nadzieja przestanie biec przed siebie goniąc iluzje.
Dziękuję Leszku, ta data zawsze budzi chandrę, uzmysławiając mi bezsens jakichkolwiek dat. Nic to, przejdzie, gdy wyczerpie eis bateria, w końcu i nadzieja przestanie biec przed siebie goniąc iluzje.
- lczerwosz
- Administrator
Nigdy nie jest za późno. Do baterii można podłączyć zasilacz sieciowy, podłącz się nawet do drutów wysokiego napięcia w razie potrzeby. Jeszcze nie pęka sprężyna.ayalen pisze:I co mi po nowym roku jak ja stara

- anastazja
No wiesz co? Leszkulczerwosz pisze: podłącz się nawet do drutów wysokiego napięcia w razie potrzeby.

ayalen - rozumiem to diabelskie tykanie, za uszami - co zrobić, ot, takie życie.
Pozdrawiam oboje

A ludzie tłoczą się wokół poety i mówią mu: zaśpiewaj znowu, a to znaczy: niech nowe cierpienia umęczą twą duszę."
(S. Kierkegaard, "Albo,albo"
(S. Kierkegaard, "Albo,albo"
- Bożena
nie wszyscy lubią tę datę- lecz już przełom- pozdrawiam