Pozdrawiam ciepło i nie zrażaj się.
Ono, ostrzegam, następny taki gruboskórny zwrot i dam upomnienie.ono pisze: więc niech się pultają "niegodziwcy"
Tej prośby spełnić nie możemy.ELKA pisze: proszę o zakończenie rozmów pod moim wierszem,
Elka, nie przez wierszyk, ale przez sposób komentowania opinii innych recenzentów. przez pana Ono.ELKA pisze:Tylko tego brakuje, żeby przez głupi wierszyk, ktoś miał problemy...a przecież każdy odbiór jest inny...co dla jednego jest śmieciem, dla drugiego może być złotem i na odwrót, więc proszę o zakończenie
rozmów pod moim wierszem, są od tego inne działy... Dziękuję.
To straszne i nie wiem, jak to przeżyję... ale może Pacia pomoże mi w tym trudnym okresie... jak myślisz ?skaranie boskie pisze:Mogę jedynie napisać, że mnie nie przekonał ani do choinki, ani do opłatka, ani do samego siebie. Zwyczajnie mi się nie spodobał, choć możliwe, że jest arcydziełem, na którym wielu się nie poznało.
ja padłem, bo mnie się wiersz podobaskaranie boskie pisze:Mam nadzieję, że wyjaśniłem Ci przyczyny, dla których nie wszyscy padli (czy to z zachwytu, czy to z pobudek religijnych) na kolana, czytając.