ciiichooo

Moderatorzy: eka, Leon Gutner

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
tabakiera
Re: ciiichooo

#11 Post autor: tabakiera » 23 kwie 2016, 0:39

Nie przejmuj się, Podróżniczko.
Nawet nie masz pojęcia, jak obawiam się wstawić nowy wiersz.
Po wielu latach pisania mam mniej więcej świadomość, które zachować dla siebie, które pokazać - a i tak czasem komentatorzy wskazują na błędy i potknięcia, których nie zauważam.
Początki są zawsze trudne. Brzmi to banalnie, ale prawdziwie.

Też gram, ale kiepsko - palce niewyćwiczone.
Musiałam się trochę nauczyć, z racji zawodu.

Będę kibicować.

niepozorny

#12 Post autor: niepozorny » 23 kwie 2016, 1:15

Pisanie wierszy, podobnie jak pisanie pamiętnika - daje szansę na uporządkowanie i przemyślenie życia emocjonalnego, przez namysł i dobranie najwłaściwszych słów, by je opisać. Wystawienie tych, nazwijmy je ogólnie, zapisków niesie ryzyko krytyki ze strony tych, którzy oczekują czegoś oryginalnego i inspirującego. Ósme pietro ma na szczęście piszących czytelników z doświadczeniem, upoważniającym do uwag. Masz więc Autorko okazję, by z ich ocen i rad skorzystać i w przyszłości czerpać satysfakcję z pisania i jego oceny. :)
"Człowiek nie tylko powinien mieć poglądy, ale powinien umieć ich bronić" – Ewa Rubinstein.

Podróżniczka

#13 Post autor: Podróżniczka » 23 kwie 2016, 11:55

niepozorny pisze:Pisanie wierszy, podobnie jak pisanie pamiętnika - daje szansę na uporządkowanie i przemyślenie życia emocjonalnego, przez namysł i dobranie najwłaściwszych słów, by je opisać. Wystawienie tych, nazwijmy je ogólnie, zapisków niesie ryzyko krytyki ze strony tych, którzy oczekują czegoś oryginalnego i inspirującego. Ósme pietro ma na szczęście piszących czytelników z doświadczeniem, upoważniającym do uwag
niepozorny, masz wielką rację i tu w pełni zgadzam się z tobą :smoker:
niepozorny pisze:Masz więc Autorko okazję, by z ich ocen i rad skorzystać i w przyszłości czerpać satysfakcję
a tu się z tobą zgodzić :no: mogę, nawet jakbym bardzo chciała. To chyba moja skaza zawodowa, że rady i oceny wywołują we mnie :be: :be: . Taki charakterek ;) . Nie przejmuj się tylko tym, nie warto :smoker:

Serdecznie pozdrawiam
tabakiera pisze:Nie przejmuj się, Podróżniczko.
Nawet nie masz pojęcia, jak obawiam się wstawić nowy wiersz.
Po wielu latach pisania mam mniej więcej świadomość, które zachować dla siebie, które pokazać
:ok:

Pozdrawiam serdecznie :rosa:

ODPOWIEDZ

Wróć do „TRADYCYJNE FORMY RYMOWANE”