Nie przejmuj się, Podróżniczko.
Nawet nie masz pojęcia, jak obawiam się wstawić nowy wiersz.
Po wielu latach pisania mam mniej więcej świadomość, które zachować dla siebie, które pokazać - a i tak czasem komentatorzy wskazują na błędy i potknięcia, których nie zauważam.
Początki są zawsze trudne. Brzmi to banalnie, ale prawdziwie.
Też gram, ale kiepsko - palce niewyćwiczone.
Musiałam się trochę nauczyć, z racji zawodu.
Będę kibicować.
ciiichooo
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
- tabakiera
Re: ciiichooo
Pisanie wierszy, podobnie jak pisanie pamiętnika - daje szansę na uporządkowanie i przemyślenie życia emocjonalnego, przez namysł i dobranie najwłaściwszych słów, by je opisać. Wystawienie tych, nazwijmy je ogólnie, zapisków niesie ryzyko krytyki ze strony tych, którzy oczekują czegoś oryginalnego i inspirującego. Ósme pietro ma na szczęście piszących czytelników z doświadczeniem, upoważniającym do uwag. Masz więc Autorko okazję, by z ich ocen i rad skorzystać i w przyszłości czerpać satysfakcję z pisania i jego oceny. 

"Człowiek nie tylko powinien mieć poglądy, ale powinien umieć ich bronić" – Ewa Rubinstein.
-
Re: ciiichooo
niepozorny, masz wielką rację i tu w pełni zgadzam się z tobąniepozorny pisze:Pisanie wierszy, podobnie jak pisanie pamiętnika - daje szansę na uporządkowanie i przemyślenie życia emocjonalnego, przez namysł i dobranie najwłaściwszych słów, by je opisać. Wystawienie tych, nazwijmy je ogólnie, zapisków niesie ryzyko krytyki ze strony tych, którzy oczekują czegoś oryginalnego i inspirującego. Ósme pietro ma na szczęście piszących czytelników z doświadczeniem, upoważniającym do uwag

a tu się z tobą zgodzićniepozorny pisze:Masz więc Autorko okazję, by z ich ocen i rad skorzystać i w przyszłości czerpać satysfakcję

Serdecznie pozdrawiam
tabakiera pisze:Nie przejmuj się, Podróżniczko.
Nawet nie masz pojęcia, jak obawiam się wstawić nowy wiersz.
Po wielu latach pisania mam mniej więcej świadomość, które zachować dla siebie, które pokazać

Pozdrawiam serdecznie