A Ty myslisz, ze dlaczego wstawiam Jakima? Zebyscie mnie zdopingowali...Patka pisze:Może zacznę wrzucać go częściami na forum, to będę mieć większą motywację, by go skończyć? Albo ostatecznie się z nim pożegnać.
Wybacz offtopik.

A Ty myslisz, ze dlaczego wstawiam Jakima? Zebyscie mnie zdopingowali...Patka pisze:Może zacznę wrzucać go częściami na forum, to będę mieć większą motywację, by go skończyć? Albo ostatecznie się z nim pożegnać.
Chyba wkradła się literówka i powinno być tłumaczył.Patka pisze:Jezus mi kiedyś tłumaczyć, że jak ktoś wejdzie w obszar Śmierci, to już z niego nie wyjdzie.
Czyżby za karę, że nie chciał ocalić kundla przed śmiercią miał skończyć jak małe zwierzaki w worku w rowie? Patko, pytam, bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam zakończenie? Opowiadanie napisane interesująco i pomysłowo.Patka pisze:Zdjęłam go z półki i włożyłam do reklamówki, zaraz jednak się rozmyśliłam i wyjęłam z powrotem. Pobiegłam do kuchni po worek na śmieci. Mały, specjalnie tylko dla niego. Bo głupio by było sprzedawać go komukolwiek na targu.