jak to - nie realne, Skaranie? Wszystkie kobiety takie są - do czasu, do czasu. Podobnie, jak wszyscy mężczyźni są szarmanccy, mili, uczynni, hojni, mądrzy, nieegoistyczni, wyrozumiali, nie cuchnący wczorajszym piwskiem, nie rzucający jobami, i tak dalej. Do czasu, rzecz jasnaskaranie boskie pisze: No i jeszcze nierealne to jest. Powiedz mi, gdzie są takie kobiety? Miłe, czułe, potulne, łagodne, piękne, inteligentne... Co? Za dużo w jednym? Ale przecież taką nam przedstawiłaś. I do tego nie miała żadnych wymagań, humorów, nie bolała ją głowa...
Nie, Ewo. Absolutnie nierealne!

witaj, Karolku, cieszę się, że jesteś! Tak, masz 200 procent racji, właśnie takie kobiety panom imponują, po cichu przyznam, że wiem coś na ten temat, w końcu stare, paskudne babsko jestem...karolek pisze: Faceci szaleją za kobietami, które potrafią powiedzieć: dość. Takich nie mogą zapomnieć, choćby chcieli. Cicho je nienawidzą i jeszcze ciszej podziwiają.

Kochani, pięknie Wam dziękuję, żeście wstąpili, poczytali i wyrazili miłe zdanie o mojej prowokacji...
moc serdecznego Wam posyłam...
Ewa