Pętla

Apelujemy o umiar, jeśli chodzi o długość publikowanych tekstów.

Moderatorzy: Gorgiasz, Lucile

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ewa Włodek

Re: Pętla

#11 Post autor: Ewa Włodek » 09 lut 2014, 22:38

skaranie boskie pisze: No i jeszcze nierealne to jest. Powiedz mi, gdzie są takie kobiety? Miłe, czułe, potulne, łagodne, piękne, inteligentne... Co? Za dużo w jednym? Ale przecież taką nam przedstawiłaś. I do tego nie miała żadnych wymagań, humorów, nie bolała ją głowa...
Nie, Ewo. Absolutnie nierealne!
jak to - nie realne, Skaranie? Wszystkie kobiety takie są - do czasu, do czasu. Podobnie, jak wszyscy mężczyźni są szarmanccy, mili, uczynni, hojni, mądrzy, nieegoistyczni, wyrozumiali, nie cuchnący wczorajszym piwskiem, nie rzucający jobami, i tak dalej. Do czasu, rzecz jasna ;) No, sam powiedz: nie mam racji przypadkiem?
:beer: :beer: :beer:
karolek pisze: Faceci szaleją za kobietami, które potrafią powiedzieć: dość. Takich nie mogą zapomnieć, choćby chcieli. Cicho je nienawidzą i jeszcze ciszej podziwiają.
witaj, Karolku, cieszę się, że jesteś! Tak, masz 200 procent racji, właśnie takie kobiety panom imponują, po cichu przyznam, że wiem coś na ten temat, w końcu stare, paskudne babsko jestem...
:) :) :)

Kochani, pięknie Wam dziękuję, żeście wstąpili, poczytali i wyrazili miłe zdanie o mojej prowokacji...
moc serdecznego Wam posyłam...
Ewa

ODPOWIEDZ

Wróć do „OPOWIADANIA”