A to pytanie już nie do mniestary krab pisze:A możesz powiedzieć jak się duchowny wuj nazywał? Powinno mi się obić o uszy, choćby ze wspomnień moich stryjów. Może na priva?

#11 Post autor: MARCEPAN » 21 kwie 2012, 13:26
A to pytanie już nie do mniestary krab pisze:A możesz powiedzieć jak się duchowny wuj nazywał? Powinno mi się obić o uszy, choćby ze wspomnień moich stryjów. Może na priva?
MARCEPAN
#12 Post autor: stary krab » 23 kwie 2012, 18:10
Racja. Dziękuję też za adres do fotograficznych prac Krzysztofa.MARCEPAN pisze:już nie do mnie a do Jagody.
stary krab
#13 Post autor: Miladora » 23 kwie 2012, 18:51
Miladora
#14 Post autor: stary krab » 24 kwie 2012, 15:20
To miłe, co napisałeś.MARCEPAN pisze:Mam w domu pamiętnik dziadka, czasem się zastanawiam czy go trochę nie rozbudować. Zaczyna się w latach trzydziestych, na Wołyniu. Mogę, więc powiedzieć, że dzięki temu pamiętnikowi nasiąkałem w dzieciństwie tamtymi czasami.ja jestem zbudowany, że jeszcze kogoś to interesuje na tyle, że przeczytał i zechciał wyrazić swoje zdanie. Dziękuję Marcepanie.
Mam taką nadzieję. Jeszcze z żadnym tekstem tyle się nie namęczyłem.Miladora pisze:Krabuniu - parę rzeczy Ci umknęło przy poprawkach. (...) Sprawdź i jak uzupełnisz, to będzie już w porządku.
stary krab
#15 Post autor: MARCEPAN » 24 kwie 2012, 17:30
fajnie, że zajrzałeśstary krab pisze:Racja. Dziękuję też za adres do fotograficznych prac Krzysztofa.MARCEPAN pisze:już nie do mnie a do Jagody.
MARCEPAN
#16 Post autor: Miladora » 24 kwie 2012, 18:25
Nie ma sprawy, Krabuniu.stary krab pisze:Przepraszam raz jeszcze i dziękuję za wszystko.
Miladora