spowiedź
- lczerwosz
- Administrator
Re: spowiedź
a ja przywykłem do bardziej wyrafinowanych u Ciebie
ten jest bardzo poprawny, zawiera nawet humor i zaskakuje,
ale nie ma w nim nastroju tej wielkiej sprawy, choć i piekle i o grzechach mowa, trudno mi nazwać, o co mi chodzi, może inni pomogą.
Powtarzam - znajdowałem ją (tę sprawę) w poprzednich wierszach, weź jako przykład nawet fragment, który Glo używa jako cytat w swojej stopce: fucking midnight.
ale nie ma w nim nastroju tej wielkiej sprawy, choć i piekle i o grzechach mowa, trudno mi nazwać, o co mi chodzi, może inni pomogą.
Powtarzam - znajdowałem ją (tę sprawę) w poprzednich wierszach, weź jako przykład nawet fragment, który Glo używa jako cytat w swojej stopce: fucking midnight.
Ewo, Kasiu - dziękuję
postaram się już wkrótce (zbieram siły, że tak powiem)
Pozdro

dzięki Leszkua ja przywykłem do bardziej wyrafinowanych u Ciebie
postaram się już wkrótce (zbieram siły, że tak powiem)

Pozdro
-
Do piekła trafi jedynie 21 gramów z tych 65 kilo. Chyba, że niczym Dante wparujesz by przejść dziewięć kręgów piekła. Lecz czego tam szukać ukochanej, swojej mrocznej natury czy może rozgrzeszenia i pokuty. Z drugiej strony przydało by się trochę wysiłku i dobra dieta aby te 1,8 m zmienić na trochę więcej żywej wagi. Doskonale wiem, że to nie takie proste przybrać parę kilo:)
pozdrawiam
pozdrawiam
21 gramów? (wiem, widziałem)
będą mieć ostre palenie ;P
co do wagi, co bym nie robił stoję w miejscu
tzn mogę iść w melanż - stracić i szybko odrobić
ale nigdy ponad 65
odżywek nie próbowałem (nie kręci mnie to)
dzięki Magnus
będą mieć ostre palenie ;P
co do wagi, co bym nie robił stoję w miejscu
tzn mogę iść w melanż - stracić i szybko odrobić
ale nigdy ponad 65
odżywek nie próbowałem (nie kręci mnie to)
dzięki Magnus

-
Trochę offtopowo no ale między wierszami
Przy regularnym treningu nawet wystarczą pompki i proste ćwiczenia 3 razy w tygodniu i przy tym dużo trzeba się obiadać można przytyć parę kilo masy mięśniowej i to bez odżywek wiem bo sam próbowałem
I to tak szybko nie zejdzie.
Przy regularnym treningu nawet wystarczą pompki i proste ćwiczenia 3 razy w tygodniu i przy tym dużo trzeba się obiadać można przytyć parę kilo masy mięśniowej i to bez odżywek wiem bo sam próbowałem

I to tak szybko nie zejdzie.
-
I co powiedzieć- idź i grzesz a będzie ci dane...