Tu i poza (dyżurna wazelina)
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
-
Re: Tu i poza (dyżurna wazelina)
.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2012, 2:42 przez Jagoda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
W końcu obiektywne stanowisko! Jednak gra warta była świeczki, jeśli w ten sposób przetarłem drogę dla innych indywidualnościskaranie boskie pisze:Gloinnen pisze:Jest to ostatni mój post w tym temacie, Sokratexie. Jeżeli pojawi się tutaj jeszcze jeden niezwiązany z wierszem Dantego, napastliwy, zaczepny, złośliwy lub szkalujący nasz portal wpis, skorzystam ze swoich uprawnień.
Żeby była jasność.
Powyższe dotyczy też wszystkich prowokujących Sokratexa.

- Dante
Cóż, Sokratesie, prekursorom zazwyczaj bywa ciężko, ale to dzięki nim idziemy do przodu i tak jesteśmy już na piątej stronie "komentarzy" pod moim wierszem.Sokratex pisze:W końcu obiektywne stanowisko! Jednak gra warta była świeczki, jeśli w ten sposób przetarłem drogę dla innych indywidualności
Jestem wzruszony.

TEA pisz !!!

Co partaczowi zajmie trzy strony,
geniusz w trzech słowach pomieści,
dlatego wierszy moich jest mało,
lecz za to ileż w w nich treści ;-)
geniusz w trzech słowach pomieści,
dlatego wierszy moich jest mało,
lecz za to ileż w w nich treści ;-)
-
Moje strony są pozamykane a większość podstron w zsypie, także się nie przechwalaj jak to Ci źleDante pisze:Cóż, Sokratesie, prekursorom zazwyczaj bywa ciężko, ale to dzięki nim idziemy do przodu i tak jesteśmy już na piątej stronie "komentarzy" pod moim wierszem.

-
ojej, to i ja się dołączę, skoro tu jakaś licytacja.
Też mam bardzo trudny okres w życiu i zero szans, by się zmieniło, a jeśli to na gorsze. Zakładam się, że nikt mnie nie przebije, bo niczyja wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Proszę mnie zatem traktować z niezwykłą wyrozumiałością i bardzo łagodnie, a już na pewno nie krytykować moich pięknych wierszy, bo to mnie tylko pogrąża w i tak aktywnej depresji.
Też mam bardzo trudny okres w życiu i zero szans, by się zmieniło, a jeśli to na gorsze. Zakładam się, że nikt mnie nie przebije, bo niczyja wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Proszę mnie zatem traktować z niezwykłą wyrozumiałością i bardzo łagodnie, a już na pewno nie krytykować moich pięknych wierszy, bo to mnie tylko pogrąża w i tak aktywnej depresji.
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
- P.A.R.
boszszszsze
podziwiam sprawność Waszych gruczołów ślinowych ...
podziwiam sprawność Waszych gruczołów ślinowych ...
- Gloinnen
- Administrator
Sokratexie, w Zsypie znalazły się jedynie posty nie związane z Twoimi wierszami, a wątki zostały zamknięte po to, by nie były w nich kontynuowane awantury. Wbrew temu, co próbujesz udowodnić, zależy nam, aby nasz portal był miejscem, gdzie prowadzone są merytoryczne dyskusje literackie, a wszyscy użytkownicy dobrze się czują. Wykonaliśmy ogromną pracę, aby posprzątać bałagan z kilku dni. Najlepszym rozwiązaniem dla wszystkich będzie nie wracanie do ostatnich wydarzeń. Zapraszam do publikowania i komentowania wierszy. Jeśli pod nimi będą się toczyły polemiki na poziomie, nikt nie zamknie tematów ani nie będzie przenosił wpisów.
Gloinnen.
Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
/B. Zadura
Moja sięga dalej. Na tyle, że parę lat temu ktoś z powodu moich wierszy kupił jacht i wyniósł się na dosłowny koniec świata.e_14scie pisze: Też mam bardzo trudny okres w życiu i zero szans, by się zmieniło, a jeśli to na gorsze. Zakładam się, że nikt mnie nie przebije, bo niczyja wyobraźnia tak daleko nie sięga.
Nawet osadę założył, która dziś ma już kilka ulic i własny kod, choć poczta dociera tam jeszcze tylko drogą lotniczą.
Tak więc nie dodawaj swojej frustracji splendoru, bo jest niczym przy frustracji innych.
A przynajmniej kup sobie rasowego konia i nazwij go moim nickiem, jak zrobił podobno ów Jan (kiedyś bez Ziemi) aby napawać się zemstą, że może mnie wreszcie poskromić

Dodano -- 11 gru 2011, 9:25 --
Kochana Gloinnen, ależ ja nie mam o to pretensji!Gloinnen pisze:Sokratexie, w Zsypie znalazły się jedynie posty nie związane z Twoimi wierszami, a wątki zostały zamknięte po to, by nie były w nich kontynuowane awantury. Wbrew temu, co próbujesz udowodnić, zależy nam, aby nasz portal był miejscem, gdzie prowadzone są merytoryczne dyskusje literackie, a wszyscy użytkownicy dobrze się czują. Wykonaliśmy ogromną pracę, aby posprzątać bałagan z kilku dni. Najlepszym rozwiązaniem dla wszystkich będzie nie wracanie do ostatnich wydarzeń. Zapraszam do publikowania i komentowania wierszy. Jeśli pod nimi będą się toczyły polemiki na poziomie, nikt nie zamknie tematów ani nie będzie przenosił wpisów.
Gloinnen.

W ogóle źle mnie tu odebraliście od początku, bo dosłownie tryskam od urodzenia humorem i nigdy niczego nie odbieram
jako coś ostatecznego i wymierzonego we mnie osobiście.
Co do bałaganu, gdybym nie był prowokowany na pewno by go nie było, a przynajmniej aż tyle.
- Gloinnen
- Administrator
Więc na tym kończymy bałaganienie. A kysz do wierszy!
I koniec z prowokacjami ze wszystkich stron.

Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
/B. Zadura
/B. Zadura
Dobrze, a przy okazji, zanim mnie stąd wreszcie wyrzucicie wiedz, że pokochałem Cię od pierwszego słowaGloinnen pisze:Więc na tym kończymy bałaganienie. A kysz do wierszy!I koniec z prowokacjami ze wszystkich stron.