wiersz skasowany
wiersz skasowany
zgodne z paragrafem 7 pkt 7 ustęp 3 regulaminu oraz niejednokrotnym przypominaniem mi o tym paragrafie (z banowaniem włącznie), proszę o usunięcie mnie na stałe ósmego piętra.
nie godzę się na zapisy regulaminu ujęte w :
"II. Zasady publikowania utworów i zamieszczania komentarzy na Forum.
3. Użytkownik, dokonując publikacji swojego utworu na Forum, udziela tym samym Forum niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na rozpowszechnianie przekazanych tekstów, wykorzystanie ich przez Forum do celów promocyjnych przez okres pięciu lat od publikacji, z zachowaniem praw autorskich publikującego.
7. Całkowite kasowanie opublikowanych tekstów możliwe jest jedynie w uzasadnionych przypadkach po uzyskaniu zgody Administratora. Niedopuszczalne jest samowolne usuwanie własnych utworów poprzez użycie funkcji edycji. Usunięcie takie będzie równoznaczne z usunięciem konta użytkownika."
może, jeżeli większa część użytkowników przeczyta te punkty regulaminu, zastanowi się w jakie gie wdepnęła podpisując (często bez dokładnego czytania) regulamin tego forum.
wiersze nie mogą stać się własnością nikogo innego - poza autorem- jest to niezgodne z KPA, tym bardziej , że wykorzystano "umiejętnie" znaną niechęć użytkowników do czytania regulaminów, myślących naiwnie, że poeta poecie nie będzie podkładał nogi w tak perfidny sposób- jest to JEDYNY!!! portal literacki , który postępuje w ten sposób.
Żegnam do czasu, kiedy regulamin uzyska normalność
pozdrawiam wszystkich nabranych i nie nabranych na regulamin użytkowników
meduza
nie godzę się na zapisy regulaminu ujęte w :
"II. Zasady publikowania utworów i zamieszczania komentarzy na Forum.
3. Użytkownik, dokonując publikacji swojego utworu na Forum, udziela tym samym Forum niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na rozpowszechnianie przekazanych tekstów, wykorzystanie ich przez Forum do celów promocyjnych przez okres pięciu lat od publikacji, z zachowaniem praw autorskich publikującego.
7. Całkowite kasowanie opublikowanych tekstów możliwe jest jedynie w uzasadnionych przypadkach po uzyskaniu zgody Administratora. Niedopuszczalne jest samowolne usuwanie własnych utworów poprzez użycie funkcji edycji. Usunięcie takie będzie równoznaczne z usunięciem konta użytkownika."
może, jeżeli większa część użytkowników przeczyta te punkty regulaminu, zastanowi się w jakie gie wdepnęła podpisując (często bez dokładnego czytania) regulamin tego forum.
wiersze nie mogą stać się własnością nikogo innego - poza autorem- jest to niezgodne z KPA, tym bardziej , że wykorzystano "umiejętnie" znaną niechęć użytkowników do czytania regulaminów, myślących naiwnie, że poeta poecie nie będzie podkładał nogi w tak perfidny sposób- jest to JEDYNY!!! portal literacki , który postępuje w ten sposób.
Żegnam do czasu, kiedy regulamin uzyska normalność
pozdrawiam wszystkich nabranych i nie nabranych na regulamin użytkowników
meduza
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 9:11 przez meduza, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Re: Nieprzydatne wiersze ( cyklu: „nieprzydatne wiersze” )
.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2012, 2:40 przez Jagoda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
potrzaskana zagubiona w pół drogi ---> bez potrzaskana, dalej
mamy drzazgę wiec wiadomo o co chodzi
bolesna drzazga z pańskiego krzyża ---. bez bolesna, drzazga sama w sobie nie jest bolesna, itp.
żebraczka rzęzi w kontenerze
zbych wsysa w siebie butelkę sikacza
justyna jest na odlocie
- na detoks nie zdąży
ja piszę wiersze nieprzydatne ---> bez ja (placebo, skoro dalej mówi o tym liczba pojedyncza "piszę")
nie zdążą je przeczytać -----> albo "nim zdążą" albo "ich"
mamy drzazgę wiec wiadomo o co chodzi
bolesna drzazga z pańskiego krzyża ---. bez bolesna, drzazga sama w sobie nie jest bolesna, itp.
justyna jest na odlocie
- na detoks nie zdąży
ja piszę wiersze nieprzydatne ---> bez ja (placebo, skoro dalej mówi o tym liczba pojedyncza "piszę")
Sokratex pisze:potrzaskana zagubiona w pół drogi ---> bez potrzaskana, dlaejk mamy drzazgę wiec wiadomo o co chodzi
justyna jest na odlocie
- na detoks nie zdąży
bez ja!!! dublet!!!!!!!!!!!!!!!!!! - nie wiem skąd to?
"Je" !!!!!!!!! prosiłem syna by przepisał ! - cholera. nie tłumaczę się
reszta bez dyskusji - to by ła próba pisania wierszy "anorektycznych" - mam takich kilkanaście - reszta normalka

pzdr
-
Ale bez tych kilku słów jest całkiem dobrzemeduza pisze:Sokratex pisze:potrzaskana zagubiona w pół drogi ---> bez potrzaskana, dlaejk mamy drzazgę wiec wiadomo o co chodzi
justyna jest na odlocie
- na detoks nie zdąży
bez ja!!! dublet!!!!!!!!!!!!!!!!!! - nie wiem skąd to?
"Je" !!!!!!!!! prosiłem syna by przepisał ! - cholera. nie tłumaczę się
reszta bez dyskusji - to by ła próba pisania wierszy "anorektycznych" - mam takich kilkanaście - reszta normalka![]()
![]()
pzdr

jako, że sam nie mogę przyznać Ci ostrzeżenia, a takie zapewne dostanieszuwaga : wiersz ma trwałość tygodnia (potem ulega samounicestwieniu) i...wcale to nie jest moja wina - jeżeli administrator ma inne zdani , proszę o natychmiastowe skasowanie wiersza( zgodne z paragrafem 7 pkt 7 ustęp 3 regulaminu twórczości Pana Meduzy )
zamykam temat do przybycia Administracji
- Gloinnen
- Administrator
Meduzo,
informuję, iż zasady publikowania wierszy na portalu Ósme piętro są jasno określone w regulaminie forum, którego treść miałeś już okazję na pewno doskonale poznać i który zaakceptowałeś, dokonując rejestracji.
Twoje wpisy oceniam jako prowokację i próbę ośmieszania samego siebie oraz miejsca, gdzie zdecydowałeś się zamieszczać swoją twórczość oraz komentarze.
Zapowiadam, że łamanie regulaminu forum pociągnie za sobą przewidziane w nim za to sankcje.
Administracja może usunąć utwory użytkowników na ich prośbę w uzasadnionych przypadkach, natomiast za takowy nie uważam chęci zrobienia pokazówki.
Temat otwieram, natomiast jeśli pojawią się w nim posty zawierające spam, wygłupy bądź ataki personalne, skorzystam ze swoich uprawnień w stosunku do ich Autorów. Zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat wiersza.
Gloinnen.
informuję, iż zasady publikowania wierszy na portalu Ósme piętro są jasno określone w regulaminie forum, którego treść miałeś już okazję na pewno doskonale poznać i który zaakceptowałeś, dokonując rejestracji.
Twoje wpisy oceniam jako prowokację i próbę ośmieszania samego siebie oraz miejsca, gdzie zdecydowałeś się zamieszczać swoją twórczość oraz komentarze.
Zapowiadam, że łamanie regulaminu forum pociągnie za sobą przewidziane w nim za to sankcje.
Administracja może usunąć utwory użytkowników na ich prośbę w uzasadnionych przypadkach, natomiast za takowy nie uważam chęci zrobienia pokazówki.
Temat otwieram, natomiast jeśli pojawią się w nim posty zawierające spam, wygłupy bądź ataki personalne, skorzystam ze swoich uprawnień w stosunku do ich Autorów. Zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat wiersza.
Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
/B. Zadura
Wam jest daleko do ...?Gloinnen pisze:Meduzo,
Gloinnen.
Jako, że trzeba mówić na tema wiersza , to ja się pytam? I proszę o odpowiedź?
m
ps ., czy mimo braku słow już jestem wykluczony ?!
pozdrawia,m =do jutra. albo i...NIE
każdy ma SWÓJ regulamin! i...to jest piękne.
m
- Gloinnen
- Administrator
Meduzo, na razie otrzymujesz upomnienie za wygłupy. Przydałaby się odrobina szacunku do samego siebie i innych. Jesteśmy na portalu literackim, a nie na jarmarku ani w cyrku. Proszę o przestrzeganie w dyskusji zasad dobrego obyczaju, gdyż podobnymi powyższemu wpisami wystawiasz o sobie kiepskie świadectwo i jak, napisał Arti, wykluczasz się sam.
Gloinnen.
Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
/B. Zadura
/B. Zadura