potrzaskana zagubiła się w pół drogi
drzazga z pańskiego krzyża
żebraczka rzęzi w kontenerze
zbych wsysa w butelkę sikacza
justyna odlatuje
- na detoks spóźniona
piszę niepotrzebnie
oni już nie odczytają
Pozdro

Arti pisze:zawsze będziesz wykluczony
Gloinnen pisze:Meduzo, na razie otrzymujesz upomnienie za wygłupy. Przydałaby się odrobina szacunku do samego siebie i innych. Jesteśmy na portalu literackim, a nie na jarmarku ani w cyrku. Proszę o przestrzeganie w dyskusji zasad dobrego obyczaju, gdyż podobnymi powyższemu wpisami wystawiasz o sobie kiepskie świadectwo i jak, napisał Arti, wykluczasz się sam.
Gloinnen.
al z krainy os pisze:Po co komentować wiersz, skoro Autor zapowiada, że go usunie?
SamoZuo pisze:Meduzieńku, trochę poprawiłam ci ten wiersz, wyrzuciłam zbędne zaimki, a w pierwszych wersach było zbyt duże nagromadzenie przymiotników, przez co wiersz robił się monotonny
potrzaskana zagubiła się w pół drogi
drzazga z pańskiego krzyża
żebraczka rzęzi w kontenerze
zbych wsysa w butelkę sikacza
justyna odlatuje
- na detoks spóźniona
piszę niepotrzebnie
oni już nie odczytają
Pozdro
W tym przypadku chodzi po prostu o daremny trud. Trzeba to to przeczytać, pomyśleć, a auto i tak ma gdzieś czytelnika. Reżyser nie pali wszystkich kopii filmu po premierze.meduza pisze:al z krainy os pisze:
Po co komentować wiersz, skoro Autor zapowiada, że go usunie?
masz racje- idąc tropem Twoich myśli, nie powinno się komentować filmów. skoro reżyser po wyjściu z kina nie wsunął nam do kieszeni kasety
![]()
![]()
Reprezentujesz sobą typową podwójną moralność. Mogę robić źle, bo zostanie mi odpuszczone. Na szczęście Admin nie ksiądz.meduza pisze:jestem zniesmaczony swoim zachowaniem![]()
- idę do koscioła się wyspowiadać (serio)
![]()
![]()
![]()
Nie ksiądz?!NathirPasza pisze: Na szczęście Admin nie ksiądz.
Mułła.meduza pisze:Nie ksiądz?!
To może pop, albo i pastor, albo może nie daj Boże cadyk
![]()
Gloinnen pisze:Mułła.meduza pisze:Nie ksiądz?!
To może pop, albo i pastor, albo może nie daj Boże cadyk
![]()