*
- Fałszerz komunikatów
Tu każdy się uczy, nie ma geniuszy. Chyba nie chcesz rezygnować z naszych darmowych nauk?
Oczywiście w sprawie usunięcia konta możesz się skontaktować z naszymi Adminami na PW. Tylko pamiętaj, powrotu nie będzie. Przemyśl swą decyzję na spokojnie.
Swych wierszy nie usuwamy, zabrania tego regulamin. Proszę wkleić swój wiersz jeszcze raz
Oczywiście w sprawie usunięcia konta możesz się skontaktować z naszymi Adminami na PW. Tylko pamiętaj, powrotu nie będzie. Przemyśl swą decyzję na spokojnie.
Swych wierszy nie usuwamy, zabrania tego regulamin. Proszę wkleić swój wiersz jeszcze raz
- Fałszerz komunikatów
Przecież nie musisz od razu usuwać konta, a szlifować talent najlepiej w gronie innych poetów
Jakby co, wiesz co robić.

Jakby co, wiesz co robić.
- Fałszerz komunikatów
Ja miałem taki wczoraj, także nie zawsze się sugeruj emocjonalnymi wypowiedziami 

- skaranie boskie
- Administrator
Re: *
Sądzę.zOJA pisze:A takie wykropkowane bez treści, tylko z komentarzami głupio wyglądają, nie sądzisz?
zOJO, masz trzy dni na przywrócenie wiersza, przeciwnym razie zastosujemy wobec Ciebie procedurę przewidzianą regulaminem. Jeśli chcesz usunąć konto, czekam na oświadczenie na PW.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
Skaranie - ale jaką procedurę, skoro w regulaminie o usuwaniu tekstów z forum jest tylko jen punkt:
7. Usunięcie opublikowanych tekstów jest możliwe na wniosek Użytkownika w porozumieniu z Administracją. Administracja nie ma obowiązku usuwania utworów na żądanie ich Autora.
?
Żadnego opisu kar nie ma, więc nie wiem, co ty chcesz zrobić, gdy zOJA nie przywróci wiersza.
7. Usunięcie opublikowanych tekstów jest możliwe na wniosek Użytkownika w porozumieniu z Administracją. Administracja nie ma obowiązku usuwania utworów na żądanie ich Autora.
?
Żadnego opisu kar nie ma, więc nie wiem, co ty chcesz zrobić, gdy zOJA nie przywróci wiersza.
-
Wiersza nie "złapałem" już, ale zdjęcie za to wiele mi mówi,
bo znam z autopsji, dzięki za deja vu...

bo znam z autopsji, dzięki za deja vu...

-
Nie wiem o co chodzi z jakimiś karami, nic w regulaminie nie znalazłam. Pozatym wiersz jest MOJ, więc raczej mogę robić z nim co chce i tak szczerze mówiąc trochę to nie poważne, że nie można po prostu usunąć własnej twórczości. Zastanawiałam się nad pozostawieniem profilu, aczkolwiek bez wpisów, lecz teraz wiem... to nie jest miejsce dla mnie.
Pozdrawiam wszystkich którzy zahaczyli choć kontem oka o moje próby "poetyckie" Życzę dużo inspiracji, weny i sukcesu

Pozdrawiam wszystkich którzy zahaczyli choć kontem oka o moje próby "poetyckie" Życzę dużo inspiracji, weny i sukcesu

zOJA