kobieta z Saudi

Moderatorzy: Gloinnen, eka

Wiadomość
Autor
tea

Re: kobieta z Saudi

#11 Post autor: tea » 30 wrz 2014, 14:26

Dyskusja pod wierszem - moim zdaniem naprawdę dobrym została sprowadzona do poziomu Zacisza Poetyckiego. Jest to typowe, że krytykując wiersze innych niektórzy twórcy automatycznie dowartościowują się.
Niesmak.

haiker

#12 Post autor: haiker » 30 wrz 2014, 14:30

tea pisze:Dyskusja pod wierszem - moim zdaniem naprawdę dobrym została sprowadzona do poziomu Zacisza Poetyckiego. Jest to typowe, że krytykując wiersze innych niektórzy twórcy automatycznie dowartościowują się.
Niesmak.
tea, nie odwracaj kota ogonem. Sugerujesz, że ja - bo byłem dotąd jedynym komentującym - dowartościowuję się krytykując słaby wiersz? To, że uważasz z sobie wiadomych powodów, że to dobry wiersz, nie znaczy, że możesz tak manipulować. Może wyjaśnisz na czym polega tutaj rzekome moje dowartościowywanie się?

Użytkownik czochrata wykazał brak dystansu do siebie, egzaltację, niepohamowanie języka, ostre obrażanie innych (ściśle - mnie), zero dyskusji o wierszu i nerwicowe zmiany motta. A ty piszesz o tym, kto to wskazał i nazywasz takie zauważanie dowartościowywaniem się.

Awatar użytkownika
lczerwosz
Administrator

#13 Post autor: lczerwosz » 30 wrz 2014, 14:57

czochrata pisze:Zasłaniasz przed światem oczy
a przecież on i tak
wdziera się
gorącym piaskiem pustyni
pod przerażone powieki
Jak dla mnie, wiersz w porządku, no, może bardziej miniaturka. Pokazujesz jedną myśl, ale trafną.

czochrata

#14 Post autor: czochrata » 30 wrz 2014, 15:12

Dzięki Leszku :rosa: ,przyjechałam niedawno i od razu takie przyjęcie na ósmym...Śmieszne jest to,że podsumowuje się przy okazji całą moją poezję tu zawartą... :myśli: :myśli: :myśli: Chyba słusznie miniaturką nazwałeś... :vino:
Tea,Moderatorze-dzieki za merytoryczną uwagę :rosa: :rosa: :rosa:

Awatar użytkownika
Patka

#15 Post autor: Patka » 30 wrz 2014, 15:45

Brawo, czochrata. Dzięki takim komentarzom, jakie napisałaś haikerowi tylko tracisz czytelników. No, pozazdrościć poziomu postów. :crach:

Obrażanie użytkowników jest niedozwolone. Jak to mówią dzieci: kto przezywa, tak się sam nazywa!

Wiersza nawet nie mam siły komentować.

Awatar użytkownika
Fałszerz komunikatów

#16 Post autor: Fałszerz komunikatów » 30 wrz 2014, 17:03

Jeszcze jedna uwaga nie dotycząca wiersza i będę zmuszony udzielić ostrzeżenia. Ludzie, uspokójcie się, nie jesteśmy w dżungli. Tu obowiązują pewne zasady. Ostrzegam nie tylko papużki nierozłączki haikera i czochratą.

czochrata

#17 Post autor: czochrata » 30 wrz 2014, 17:05

Wypchaj sie Patka... :be:

Dodano -- 30 wrz 2014, 16:06 --

Cześć Fałszerzu nie ja zaczęłam tę farsę.... ;) ;) ;)

Awatar użytkownika
Fałszerz komunikatów

#18 Post autor: Fałszerz komunikatów » 30 wrz 2014, 17:13

czochrata, zgodnie z obietnicą udzielam ostrzeżenia.

haiker

#19 Post autor: haiker » 30 wrz 2014, 17:15

Fałszerz komunikatów pisze:Jeszcze jedna uwaga nie dotycząca wiersza i będę zmuszony udzielić ostrzeżenia. Ludzie, uspokójcie się, nie jesteśmy w dżungli. Tu obowiązują pewne zasady. Ostrzegam nie tylko papużki nierozłączki haikera i czochratą.
Zaraz, jacy LUDZIE? Stosujesz technikę tei? Skup się na czochratej, która i paszoł won, i matoł, i inne.
Poza tym co to za moderator, pod którego nosem użytkownik czochrata parę razy wyskoczył z obraźliwym tekstem, a ty grozisz paluszkiem, że jak jeszcze coś to to albo owo. I próbujesz szukać kompromisu tam, gdzie go nie należy szukać. Ktoś cię kopie, to nie mówisz kopanemu, żeby nie siadał blisko albo żeby w ogóle nie wchodził do tego pomieszczenia, gdzie jest kopiący, a w ogóle to lepiej żeby wyszedł z tego miejsca. A kopiący odsapnie, i dowie się, że kopanie nie jest takie złe, ale podjęcie dyskusji o wierszu to skandal. Władzy raz zdobytej nie oddamy, a wiersza będziemy bronić do końca.

czochrata

#20 Post autor: czochrata » 30 wrz 2014, 17:18

Możesz mnie nawet usunąć z tego piętra...jak Ci Admiralicja pozwoli!!! :bee: :bee: :bee: A Ty Haiker obraziłeś mnie za całą moja poezje zawartą na ósmym... :down: :down: :down:

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”