póki co będę Cię komentował (Twoje wiersze), chyba, ze czarodziejska ręka administracji zamknie mi usta...a to tutaj jest mozliwePodróżniczka pisze:byłoby szkoda, lubię Twoje komentarze, mnie przekonują
TWA nie komentuje , niech bawi się samo.
ładnie sobie pozwalasz, ale tobie wolnoMarcin Sztelak pisze:Ono twoje chamstwo
zatrważający ? przytocz przykład. moje komentarze są szczere i merytoryczne. więc , jeszcze raz proszę przytocz przykład tego chama onoMarcin Sztelak pisze:zatrważający jest natomiast poziom twoich wypowiedzi
do spotkania w realuMarcin Sztelak pisze:zwyczajnie nie masz na nie odwagi,
jeżeli mówisz o sobie to nie jest już druga (2!!!) obraza mojej osoby , ale ty masz takie nadane tu prawa...mnie takie prawa odebrano (vide eka :Marcin Sztelak pisze: żal mi cię jak każdego wykastrowanego mężczyzny.
to tyle miły rozmówco.eka pisze:Upomnień nie daje się za treść wierszy, ale za brak kultury komentowania, czyli konkretnie w Twoim przypadku za określenie: niegodziwcy. Cudzysłów treści nie zmienia.
a wypowiedź Strzelaka cie nie razi" - ta o chamstwie i kastracjiPatka pisze:Proszę o zaprzestanie takich odzywek, które mogłyby wywołać kolejną burzę na forum. I proszę o uszanowanie opinii innych o tekstach.