Wiersz faktycznie sprawia wrażenie niespoistego, brakuje w nim łączników pomiędzy dwuwersami. Może być odebrany jako zbiór haseł, to raczej za daleko posunięta skrótowość. Z drugiej strony tak jak jest pozwala nq szerszą interpretację.
Pozdrawiam.
Niepewność
-
- Kontakt:
Re: Niepewność
Bardzo dziękuję za komentarze 
Jeszcze nie wiem jak będzie z tym wierszem, chyba jeszcze nad nim popracuję
Twoja interpretacja Piotrze jest bardzo ciekawa, a teraz rozwieje Twoje wątpliwości
Tym wierszem chciałem pokazać jak osoba Niedzisiejsza, która nie pasuje w pełnii do obecnego świata się w nim czuję, jak opisuję otaczający ją świat, co widać w II strofie, gdzie jest ukazany wszechobecny chaos poprzez muzykę i światło, ukazuje niezrozumienie świata, rozpacz, i walkę tłumu, który gardzi odmiennością, chce zmienić tą osobę w taką samą jak oni, ale ona nie chce się taką stać. Właśnie przez ten wiersz ukazałem moje emocję, i to głębokie niezrozumienie świata wobec mnie 
Pozdrawiam

Jeszcze nie wiem jak będzie z tym wierszem, chyba jeszcze nad nim popracuję

Twoja interpretacja Piotrze jest bardzo ciekawa, a teraz rozwieje Twoje wątpliwości

Pozdrawiam
" Oglądaj w lustrze swą błazeńską twarz, powtarzaj: zostałem powołany - czyż nie było lepszych? " - Z. Herbert
" I niech sobie będą wszyscy mądrzy ze swoimi rozumami, a ja ze swoją Miłością niech sobie będę głupi" - E. Stachura
" I niech sobie będą wszyscy mądrzy ze swoimi rozumami, a ja ze swoją Miłością niech sobie będę głupi" - E. Stachura