Apostołowie szatana...
Re: Apostołowie szatana...
Ty swoją wypowiedzią potwierdzasz moją teorię, która opisuje rozumienie właściwej dyskusji przez PO- lubnych. Wtedy - według nich - jest właściwą i ma sens, jeśli im się przyznaje bezsprzeczną rację. Innej możliwości nie ma. Że Ty jesteś utożsamiony z nimi wiedziałam od dawna, więc też niczym nowym mnie nie zaskoczyłeś. 

...wygląda na to, że nie otrzymałaś nowego przekazu od sztabu, więc zniecierpliwiona skopiowałaś moje słowa, zmieniając jedynie adresy. Też się nie dziwię, bo przecież u PiSolubnych występuje nagminny brak swoich, wiarygodnych pomysłów. Chcąc więc "zabłyszczeć", muszą kopiować innych...ELKA pisze:Ty swoją wypowiedzią potwierdzasz moją teorię, która opisuje rozumienie właściwej dyskusji przez PO- lubnych. Wtedy - według nich - jest właściwą i ma sens, jeśli im się przyznaje bezsprzeczną rację. Innej możliwości nie ma. Że Ty jesteś utożsamiony z nimi wiedziałam od dawna, więc też niczym nowym mnie nie zaskoczyłeś.
Żałosne, ale prawdziwe.

Bronek, ile Ci płacą za pisanie tych bzdur, bo nie wierzę, że ośmieszasz się za darmo ?bronmus45 pisze:..wygląda na to, że nie otrzymałaś nowego przekazu od sztabu, więc zniecierpliwiona skopiowałaś moje słowa, zmieniając jedynie adresy. Też się nie dziwię, bo przecież u PiSolubnych występuje nagminny brak swoich, wiarygodnych pomysłów. Chcąc więc "zabłyszczeć", muszą kopiować innych.
- lczerwosz
- Administrator
30 srebrników,
stawka jak zawsze
od lat ustalona
dla wyróżnionych
na pocieszenie
jeszcze sznur
stawka jak zawsze
od lat ustalona
dla wyróżnionych
na pocieszenie
jeszcze sznur
I pomyśleć tylko, ilu jest takich Judaszy... Oni myślą, że ludzie są tak głupi, że nie wiedzą i nie widzą, więc bez wstydu dobijają się o te resztki, których nie udało im się sprzedać. Wychodzą więc na ulicę i krzyczą '' chcemy więcej, bo jesteśmy tylko milionerami''. Wstyd i hańba !lczerwosz pisze:30 srebrników,
stawka jak zawsze
od lat ustalona
dla wyróżnionych
na pocieszenie
jeszcze sznur
Nawet tutaj taki Bronek nie wstydzi się pisać takich idiotyzmów, oskarżać, że Kaczyński zabrał im korytko, ale to nie Kaczyński, tylko ludzie, którzy już mieli dość patrzenia przez osiem lat na politykę wzbogacania Platformy Obywatelskiej. I tak, my - naród - ''zrobiliśmy'' z was milionerów, więc już za to trzeba podziękować, a nie pchać się po więcej na siłę.
@lczerwosz
16 sty 2016, 15:39 zapisałeś w tym temacie słowo - bywaj - adresowane do mnie.
16 sty 2016, 15:48 odpowiedziałem na powyższe - bywaj - adresowane do ciebie.
Uważałem, że dyskusja w tym momencie została tym samym pomiędzy nami zakończoną. Czy więc potrzebowałeś @Elka, by z powrotem ponowić próbę zdyskredytowania mnie, posądzając o pobieranie wynagrodzenia za publikowane treści?. To jest cios poniżej pasa, na który nie mogę w pełni odpowiedzieć ze względy na ograniczenia, wynikające z usytuowania mojej tutaj obecności. I ty o tym doskonale wiesz.
16 sty 2016, 15:39 zapisałeś w tym temacie słowo - bywaj - adresowane do mnie.
16 sty 2016, 15:48 odpowiedziałem na powyższe - bywaj - adresowane do ciebie.
Uważałem, że dyskusja w tym momencie została tym samym pomiędzy nami zakończoną. Czy więc potrzebowałeś @Elka, by z powrotem ponowić próbę zdyskredytowania mnie, posądzając o pobieranie wynagrodzenia za publikowane treści?. To jest cios poniżej pasa, na który nie mogę w pełni odpowiedzieć ze względy na ograniczenia, wynikające z usytuowania mojej tutaj obecności. I ty o tym doskonale wiesz.

- lczerwosz
- Administrator
Widać chciałem uświadomić Elkę na temat wysokości gaży, jakie wypłacana jest za proste kopiowanie poleceń ze sztabu, jak napisałeś, tudzież wymyślanie własnych, jak nie nadążają nadsyłać. To miało być o mnie, ale jest, jak sie okazuje, uniwersalne. Piszesz chyba na podstawie własnej wiedzy, jak to tam u Was jest. PO posługuje się SMS-ami od dawna dla wydawania oficjalnej interpretacji. To nowoczesność godna chwalenia.
Mimo, że masz pewne ograniczenia komunikacyjne, doskonale sobie dajesz radę.
Słowo bywaj nie oznacza bywaj na wieki, ale istotnie, dalsza wymiana poglądów niczemu pożytecznemu nie służy. Więc bez pożegnania.
Słowo bywaj nie oznacza bywaj na wieki, ale istotnie, dalsza wymiana poglądów niczemu pożytecznemu nie służy. Więc bez pożegnania.
@lczerwosz
Stań obok i przyjrzyj się sobie... Te twoje ściemy coraz bardziej samego ciebie pogrążają. W moim przypadku nie działa zasada PiS, że "ciemny lud to kupi", bo tak chce jeden z jego (PiS) wyznawców.
Dodano -- 17 sty 2016, 18:38 --
Stań obok i przyjrzyj się sobie... Te twoje ściemy coraz bardziej samego ciebie pogrążają. W moim przypadku nie działa zasada PiS, że "ciemny lud to kupi", bo tak chce jeden z jego (PiS) wyznawców.
Dodano -- 17 sty 2016, 18:38 --
...lczerwosz pisze:Widać chciałem uświadomić Elkę na temat wysokości gaży, jakie wypłacana jest za proste kopiowanie poleceń ze sztabu, jak napisałeś, tudzież wymyślanie własnych, jak nie nadążają nadsyłać. To miało być o mnie, ale jest, jak sie okazuje, uniwersalne. Piszesz chyba na podstawie własnej wiedzy, jak to tam u Was jest. PO posługuje się SMS-ami od dawna dla wydawania oficjalnej interpretacji. To nowoczesność godna chwalenia.
Mnie zastanawia inna kwestia... Bronek tutaj bez żadnych oporów obraża każdego, kto jest w PIS-ie, bo on jest w PO i wszystko mu wolno.
Ja nie jestem w PIS-ie, ale gdybym musiała wybierać, to prędzej wybrałabym PIS niż PO, chociażby z tego powodu, żeby nikt nie posądził mnie, że jestem materialistką. Tymczasem Bronek, ujada tu jak wściekły pies, na każdego, kto ośmiela się mieć inne niż on zdanie.
Czy to znaczy, że ja też mogę ''pojechać chamstwem'' bez żadnych z tego powodu konsekwencji ?
Ja nie jestem w PIS-ie, ale gdybym musiała wybierać, to prędzej wybrałabym PIS niż PO, chociażby z tego powodu, żeby nikt nie posądził mnie, że jestem materialistką. Tymczasem Bronek, ujada tu jak wściekły pies, na każdego, kto ośmiela się mieć inne niż on zdanie.
Czy to znaczy, że ja też mogę ''pojechać chamstwem'' bez żadnych z tego powodu konsekwencji ?
- skaranie boskie
- Administrator
Bronmus, ja pragnę Ci przypomnieć (innym też), że Ósme piętro jest portalem literackim, nie zaś tubą propagandową jakiejkolwiek partii.
Mamy dział światopoglądowy po to, żeby podyskutować o różnych kontrowersyjnych tematach, nie zaś po to, żeby prowadzić agitację polityczną. Jeśli ktoś zamierza nadal reklamować tu partie (a już padły nazwy) będziemy zmuszeni wystąpić o pokrycie kosztów utrzymania serwera. Nie przewidujemy reklamy w ogóle, darmowej w szczególności.
Pkt. II-13 Regulaminu:
Zabronione jest zamieszczanie bez zgody Administracji jakichkolwiek materiałów reklamowych i komercyjnych, a także linków do innych for oraz witryn zajmujących się promocją twórczości amatorskiej. Wyjątek stanowią linki zamieszczone w profilu użytkownika w rubryce "strona www" i bezpośrednie odnośniki do tekstów autorstwa odnoszącego.
Mamy dział światopoglądowy po to, żeby podyskutować o różnych kontrowersyjnych tematach, nie zaś po to, żeby prowadzić agitację polityczną. Jeśli ktoś zamierza nadal reklamować tu partie (a już padły nazwy) będziemy zmuszeni wystąpić o pokrycie kosztów utrzymania serwera. Nie przewidujemy reklamy w ogóle, darmowej w szczególności.
Pkt. II-13 Regulaminu:
Zabronione jest zamieszczanie bez zgody Administracji jakichkolwiek materiałów reklamowych i komercyjnych, a także linków do innych for oraz witryn zajmujących się promocją twórczości amatorskiej. Wyjątek stanowią linki zamieszczone w profilu użytkownika w rubryce "strona www" i bezpośrednie odnośniki do tekstów autorstwa odnoszącego.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.