Ja sądziłam, że gdy temat się zablokuje, wtedy okienko szybkiej odpowiedzi znika też dla Zespołu. To rzeczywiście może być mylące.
Przed i za drzwiami kariery...
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
- Patka
Re: Przed i za drzwiami kariery...
Każdemu się może zdarzyć, bez przesady z tą wymianą - niby na kogo?

Ja sądziłam, że gdy temat się zablokuje, wtedy okienko szybkiej odpowiedzi znika też dla Zespołu. To rzeczywiście może być mylące.
-
bronmus45
eka pisze:Ja takowych nie posiadambronmus45 pisze: A gdzie marzenia - aby te księgi trafiły pod strzechy ?![]()
Ale jak najbardziej rozumiem.
Pozdrawiam.

- eka
- Moderator
Słowo ciałem się stałoPatka pisze:bez przesady z tą wymianą - niby na kogo?![]()
Alchemik odciąży nie tylko Ciebie w poezji, Droga Patko.
-----------------------------
Tak? Nie znam. No to przepraszam za jego Ci przypisanie.bronmus45 pisze:to nie moje marzenia, jeno cytat z klasyka...
-
bronmus45
@EKA

...no, tak - a ja się popłakałem, co widać u góry na załączonym obrazku...bronmus45 pisze:to nie moje marzenia, jeno cytat z klasyka...
Tak? Nie znam. No to przepraszam za jego Ci przypisanie.

- eka
- Moderator
Biedny Bronek, wysyłam Ci chusteczki, coby w przyszłości nie narażać na koszty.

-
bronmus45
- a ja zapraszam w odwiedziny do uchylenia kolejnych "drzwi" - dopiero co opublikowanych...eka pisze:Biedny Bronek, wysyłam Ci chusteczki, coby w przyszłości nie narażać na koszty.