Mądra miłość
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
Re: Mądra miłość
A kto ci powiedział, że młody? Jasne że się młodo czuję, ale coś tam już na korku noszę na karku.
- lczerwosz
- Administrator
Ciekawa reakcja. Odniósł się tylko do "zarzutu" młodości. A nie widzi problemu w swoim stosunku do ludzi. Traktujesz ich jak ludzików. Pod.
Nie rozumiem tej insynuacji tej. Ja nikogo nie traktuję nikogo. Napisałem wiersz napisałem i już druga osoba się mnie czepia się. Nie jestem młodzieniaszkiem i odpisałem, że mam trochę lat mam trochę. Przepraszam za mój wiek przepraszam.
- barteczekm
- Kontakt:
Piszesz ich zdecydowanie więcej chyba piszesz. Każdy komentarz wygląda jak komentarz wygląda każdy. Przynajmniej jak zabawa językowa przynajmniej wygląda. Jak pisałem pod innym wierszem pisałem kreacja artystyczna też poetycka artystyczna pisałem jest. Ale każda ma swoje pięć minut pięć swoje ma i z czasem staje się nużąca staje. Artyści powinni dbać aby ją urozmaicać powinny artyści dbać. Czego życzę życzę czego tego właśnie tego. Z ciekawością przyglądam się Twojej sztuce przyglądam się z ciekawością. Życzę weny bardziej ciekawej w odbiorze weny bardziej ciekawej. PozdrawiamMarekSz pisze:Nie rozumiem tej insynuacji tej. Ja nikogo nie traktuję nikogo. Napisałem wiersz napisałem i już druga osoba się mnie czepia się. Nie jestem młodzieniaszkiem i odpisałem, że mam trochę lat mam trochę. Przepraszam za mój wiek przepraszam.
" a Gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
ilekroć usłyszysz głos poniżonych i bitych
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
dla szpiclów katów tchórzy - oni wygrają
pójdą na twój pogrzeb i z ulgą rzucą grudę"
Z. Herbert
Z. Herbert
- lczerwosz
- Administrator
Co to za nowomodne powtórzenia. Czy o wzmocnienie słowa przez echo, odbija się aż w uszach, ale czy to nie odstręcza, gdy tak podzwoni. Nawet wirtualnie. Już niektórzy zaczną całe zdania powtarzać, jak w przemówieniu. Już niektórzy zaczną całe zdania powtarzać, jak w przemówieniu. Już niektórzy zaczną całe zdania powtarzać, jak w przemówieniu. Już niektórzy zaczną całe zdania powtarzać, jak w przemówieniu.
To się będę uczył się będę, barteczkum. Tylko niech ci nauczyciele piszą wiersze piszą, a nie prozę w kawałkach.
Lczerwosz, to nie jest przemówienie, tylko normalnie rozmawiamy z barteczkiem rozmawiamy. Mógłbyś się nie wtrącać się?
Lczerwosz, to nie jest przemówienie, tylko normalnie rozmawiamy z barteczkiem rozmawiamy. Mógłbyś się nie wtrącać się?
- barteczekm
- Kontakt:
Marek nie porozmawiamy. Nie rozumiem tej składni. Naprawdę poczytaj dział z poradami językowymi, zmień składnię. Wtedy zrozumiem i będziemy mogli porozmawiać. PozdrawiamMarekSz pisze:To się będę uczył się będę, barteczkum. Tylko niech ci nauczyciele piszą wiersze piszą, a nie prozę w kawałkach.

" a Gniew twój bezsilny niech będzie jak morze
Z. Herbert
Z. Herbert
- lczerwosz
- Administrator
Oj bo mi się zmieni kolor twarzy. Na Czerwony kolor twarzy się zmieni.MarekSz pisze: Mógłbyś się nie wtrącać się?
- skaranie boskie
- Administrator
MarkuSz, bardzo Cię proszę, żebyś przestał szukać dziury w całym.
Zachowujesz się prowokatorsko, a tego tu zbytnio nie lubimy. Jeśli chcesz pozostać wśród użytkowników Ósmego piętra dłużej, niż tygodniowy sezon, zastanów się nad swoimi wpisami.
Co do wiersza, to uważam, że jest średniej jakości. Ani to rewelacja, ani gniot. Na pewno powinieneś, jeśli chcesz kiedyś coś dobrego napisać, posłuchać rad doświadczonych wierszokletów posłuchać.
Cholera, nowa moda na ósmym.
Zachowujesz się prowokatorsko, a tego tu zbytnio nie lubimy. Jeśli chcesz pozostać wśród użytkowników Ósmego piętra dłużej, niż tygodniowy sezon, zastanów się nad swoimi wpisami.
Co do wiersza, to uważam, że jest średniej jakości. Ani to rewelacja, ani gniot. Na pewno powinieneś, jeśli chcesz kiedyś coś dobrego napisać, posłuchać rad doświadczonych wierszokletów posłuchać.
Cholera, nowa moda na ósmym.

Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.