wegetarianka
Re: wegetarianka
nie wygłupiaj się;trzeba w niego zęby wgryżć intelektualnie/nic nie zmieniaj!!!/Ja widzę peelkę,która dla odmiany swojego faceta porównuje do bluszcza/a zwykło się mówić kobieta -bluszcz,nieprawdaż?/,którego pochłonęłaby-ale że staje się rośliną,ona przechodzi na wegetarianizm.Pozostają sztućce-nóż, widelec symbol uczty,która się nie odbędzie,bo dla peelki ważniejsze jest pisanie o nim,dla niego/drzwi zamknięte na gęsie pióro.../I tak "pochłania" go w swojej poezji... 

-
czochrata pisze:nie wygłupiaj się;trzeba w niego zęby wgryżć intelektualnie/nic nie zmieniaj!!!/Ja widzę peelkę,która dla odmiany swojego faceta porównuje do bluszcza/a zwykło się mówić kobieta -bluszcz,nieprawdaż?/,którego pochłonęłaby-ale że staje się rośliną,ona przechodzi na wegetarianizm.Pozostają sztućce-nóż, widelec symbol uczty,która się nie odbędzie,bo dla peelki ważniejsze jest pisanie o nim,dla niego/drzwi zamknięte na gęsie pióro.../I tak "pochłania" go w swojej poezji...

Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
Trochę chciałam za szybko,ale ja w ogóle nie piszę komentarzy pod wierszem-wiersz sam nas wciąga w swoją opowieść...Dla Ciebie zrobiłam wyjątek!

-
Mi się podoba od firankowych cieni
Początek jakiś taki zbyt wegetariański;)

-
za wyjątkiczochrata pisze:Trochę chciałam za szybko,ale ja w ogóle nie piszę komentarzy pod wierszem-wiersz sam nas wciąga w swoją opowieść...Dla Ciebie zrobiłam wyjątek!![]()
![]()
![]()

al z krainy os pisze:Mi się podoba od firankowych cieni

Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl