język nienawiści

Moderatorzy: Gloinnen, eka

Wiadomość
Autor
ELKA

Re: język nienawiści

#21 Post autor: ELKA » 18 maja 2016, 18:32

Barteczku, szczerze mówiąc, to Twoje komentarze niczego nie wnoszą, bo piszesz jak ślepy o kolorach. Reszty nie chce mi się tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz....

Awatar użytkownika
Patka

#22 Post autor: Patka » 21 maja 2016, 11:32

Dyskusję spod wiersza przeniosłam do działu Moim Skromnym Zdaniem. Tutaj proszę się wypowiadać ściśle o wierszu.

ELKA

#23 Post autor: ELKA » 21 maja 2016, 23:46

Patka pisze:Dyskusję spod wiersza przeniosłam do działu Moim Skromnym Zdaniem. Tutaj proszę się wypowiadać ściśle o wierszu.
Szkoda, że nie przeniosłaś Barteczka mądrości, przecież też tam się kwalifikują, bardziej niż inne... Poza tym lepszym miejscem byłby zsyp, więc bądź tak miła i przenieś jeszcze raz. A jeżeli chcesz mieć wątek na temat uchodźców i ksenofobii w moim skromnym zdaniem, to utwórz go sama...

Jeżeli ja zechcę taki utworzyć, to bez problemu to zrobię, ale jak na razie, to nawet o tym nie myślę...

Pozdrawiam.elka.

Awatar użytkownika
Patka

#24 Post autor: Patka » 22 maja 2016, 8:45

Ty naprawdę nie rozumiesz tego, że jeśli pojawia się dyskusja offtopowa - ale taki offtop dobry, wartościowy - to posty się wydziela do innego działu - to jest obowiązek moderatora/Admina? Do Zsypu bym dała temat, gdybyście się wykłócali/atakowali siebie nawzajem itp.

ELKA

#25 Post autor: ELKA » 22 maja 2016, 9:16

Patka pisze:Ty naprawdę nie rozumiesz tego, że jeśli pojawia się dyskusja offtopowa - ale taki offtop dobry, wartościowy - to posty się wydziela do innego działu - to jest obowiązek moderatora/Admina?
To akurat rozumiem, nie rozumiem natomiast w jaki sposób mogłaś utworzyć nowy wątek, podpisany moim imieniem, bez mojego w tym udziału, bo nawet nie prosiłaś mnie o zdanie... Ja wiem, że jako moderator masz nieograniczone możliwości, ale tworzenie nowych wątków, bez udziału autora, jest delikatnie mówiąc niestosownością i brakiem szacunku do tego autora, nie uważasz?

Chciałaś utworzyć nowy wątek, trzeba się było pod nim podpisać... ja przecież nie tworzyłam nowego wątku, chyba nie zaprzeczysz?

Jeżeli tak dalej pójdzie, to za chwilę każdy utworzy nowy wątek, o mojej rzekomej ksenofobii, o prześladowaniu uchodźców i podpisze za mnie, bo czemu nie, skoro są takie możliwości...

AS...

#26 Post autor: AS... » 22 maja 2016, 11:56

the truth is hate speech for those who hate the truth
(prawda jest mową nienawiści dla tych którzy nienawidzą prawdy)

ELKA

#27 Post autor: ELKA » 22 maja 2016, 14:50

Kłamią niewolni­cy, wol­ni mówią prawdę.

Awatar użytkownika
lczerwosz
Administrator

#28 Post autor: lczerwosz » 22 maja 2016, 14:59

Niestety niektórzy wolni też kłamią. Może są tylko źle poinformowani albo naprawdę nie są wolni.

Awatar użytkownika
alchemik

#29 Post autor: alchemik » 22 maja 2016, 15:04

Wolność to dążenie.
Jeżeli ktoś czuje się wolny, to bardzo prawdopodobne jest, że uległ złudzeniu, albo mu to wmówiono.
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!

G.B. Shaw
Lub okazywać ją w niewielkich dawkach, kiedy się tego po tobie spodziewają.
J.E.S.

* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl

ELKA

#30 Post autor: ELKA » 22 maja 2016, 15:07

Jeśli pociągnę ten wątek, za chwilę znowu komentarze wylądują w moim skromnym zdaniem, na dodatek mojego autorstwa. Dlatego proponuję zakończyć ten temat.

Dziękuję wszystkim za ciekawą dyskusję.

Pozdrawiam.elka.

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”