język nienawiści
Re: język nienawiści
Barteczku, szczerze mówiąc, to Twoje komentarze niczego nie wnoszą, bo piszesz jak ślepy o kolorach. Reszty nie chce mi się tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz....
- Patka
Dyskusję spod wiersza przeniosłam do działu Moim Skromnym Zdaniem. Tutaj proszę się wypowiadać ściśle o wierszu.
Szkoda, że nie przeniosłaś Barteczka mądrości, przecież też tam się kwalifikują, bardziej niż inne... Poza tym lepszym miejscem byłby zsyp, więc bądź tak miła i przenieś jeszcze raz. A jeżeli chcesz mieć wątek na temat uchodźców i ksenofobii w moim skromnym zdaniem, to utwórz go sama...Patka pisze:Dyskusję spod wiersza przeniosłam do działu Moim Skromnym Zdaniem. Tutaj proszę się wypowiadać ściśle o wierszu.
Jeżeli ja zechcę taki utworzyć, to bez problemu to zrobię, ale jak na razie, to nawet o tym nie myślę...
Pozdrawiam.elka.
- Patka
Ty naprawdę nie rozumiesz tego, że jeśli pojawia się dyskusja offtopowa - ale taki offtop dobry, wartościowy - to posty się wydziela do innego działu - to jest obowiązek moderatora/Admina? Do Zsypu bym dała temat, gdybyście się wykłócali/atakowali siebie nawzajem itp.
To akurat rozumiem, nie rozumiem natomiast w jaki sposób mogłaś utworzyć nowy wątek, podpisany moim imieniem, bez mojego w tym udziału, bo nawet nie prosiłaś mnie o zdanie... Ja wiem, że jako moderator masz nieograniczone możliwości, ale tworzenie nowych wątków, bez udziału autora, jest delikatnie mówiąc niestosownością i brakiem szacunku do tego autora, nie uważasz?Patka pisze:Ty naprawdę nie rozumiesz tego, że jeśli pojawia się dyskusja offtopowa - ale taki offtop dobry, wartościowy - to posty się wydziela do innego działu - to jest obowiązek moderatora/Admina?
Chciałaś utworzyć nowy wątek, trzeba się było pod nim podpisać... ja przecież nie tworzyłam nowego wątku, chyba nie zaprzeczysz?
Jeżeli tak dalej pójdzie, to za chwilę każdy utworzy nowy wątek, o mojej rzekomej ksenofobii, o prześladowaniu uchodźców i podpisze za mnie, bo czemu nie, skoro są takie możliwości...
-
the truth is hate speech for those who hate the truth
(prawda jest mową nienawiści dla tych którzy nienawidzą prawdy)
(prawda jest mową nienawiści dla tych którzy nienawidzą prawdy)
- lczerwosz
- Administrator
Niestety niektórzy wolni też kłamią. Może są tylko źle poinformowani albo naprawdę nie są wolni.
- alchemik
Wolność to dążenie.
Jeżeli ktoś czuje się wolny, to bardzo prawdopodobne jest, że uległ złudzeniu, albo mu to wmówiono.
Jeżeli ktoś czuje się wolny, to bardzo prawdopodobne jest, że uległ złudzeniu, albo mu to wmówiono.
* * * * * * * * *
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
Lub okazywać ją w niewielkich dawkach, kiedy się tego po tobie spodziewają.
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jak być mądrym.. .?
Ukrywać swoją głupotę!
G.B. Shaw
Lub okazywać ją w niewielkich dawkach, kiedy się tego po tobie spodziewają.
J.E.S.
* * * * * * * * *
alchemik@osme-pietro.pl
Jeśli pociągnę ten wątek, za chwilę znowu komentarze wylądują w moim skromnym zdaniem, na dodatek mojego autorstwa. Dlatego proponuję zakończyć ten temat.
Dziękuję wszystkim za ciekawą dyskusję.
Pozdrawiam.elka.
Dziękuję wszystkim za ciekawą dyskusję.
Pozdrawiam.elka.