Problem uchodźców
-
Re: Problem uchodźców
Zawsze mozna liczyc na komunistów, ze włożą ci w usta słowa, których nie wypowiedziałeś a potem jeszcze odniosą sie krytycznie do nich. Klasyczny zabieg KGB, podstawy "pożytecznego idioty"
Bardzo miło mi sie oglądało mecz Walia- Belgia, bardzo naturalnie jest popatrzeć na białą drużynę europejską czyli druzynę Walii. Wiem wiem, trudno w dzisiejszych chorych czasach przyznać sie do rasizmu, ale jak mowił George Orwell, - "Prawda to współczesna mowa nienawiści. W czasach powszechnego fałszu mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym".
Jak ja nie znoszę ludzi, którzy "wiedza lepiej" co jest dla mnie dobre, tfu gnojki. Jak to mówiła moja babcia, bić i patrzeć czy równo puchnie. Wolność to największa wartość, a społeczeństwo, które oddaje wolnośc w zamian za bezpieczeństwo, nie zasługuje ani na jedno ani na drugie.
Obserwuję jak tam wasza tolerancja w stosunku do człowieka, ktory ośmielił sie powiedzieć, że ma inne priorytety i wartości. Powiem tak, kiepsko wyglądacie robaczki, zupełnie jak nietolerancyjne gnomy.
Bardzo miło mi sie oglądało mecz Walia- Belgia, bardzo naturalnie jest popatrzeć na białą drużynę europejską czyli druzynę Walii. Wiem wiem, trudno w dzisiejszych chorych czasach przyznać sie do rasizmu, ale jak mowił George Orwell, - "Prawda to współczesna mowa nienawiści. W czasach powszechnego fałszu mówienie prawdy jest aktem rewolucyjnym".
Jak ja nie znoszę ludzi, którzy "wiedza lepiej" co jest dla mnie dobre, tfu gnojki. Jak to mówiła moja babcia, bić i patrzeć czy równo puchnie. Wolność to największa wartość, a społeczeństwo, które oddaje wolnośc w zamian za bezpieczeństwo, nie zasługuje ani na jedno ani na drugie.
Obserwuję jak tam wasza tolerancja w stosunku do człowieka, ktory ośmielił sie powiedzieć, że ma inne priorytety i wartości. Powiem tak, kiepsko wyglądacie robaczki, zupełnie jak nietolerancyjne gnomy.
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
- refluks
Ashley Williams i Hal Robson Kanu się trochę zjarali w solarium.@psik pisze:bardzo naturalnie jest popatrzeć na białą drużynę europejską czyli druzynę Walii.
- lczerwosz
- Administrator
Premier dzwoni do kanclerz.
- Słuchaj, mam milion uchodźców na granicy, nie wiem już, co robić.
- No wpuszczaj, wpuszczaj!
- Tylko to są rodowici Niemcy!
- Słuchaj, mam milion uchodźców na granicy, nie wiem już, co robić.
- No wpuszczaj, wpuszczaj!
- Tylko to są rodowici Niemcy!
- skaranie boskie
- Administrator
@psiku! nie znałem Cię z tej strony. Myślę, że tak daleko, to nawet twój idol by się nie posunął.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
Dobry post, refluksie.refluks pisze:Ashley Williams i Hal Robson Kanu się trochę zjarali w solarium.@psik pisze:bardzo naturalnie jest popatrzeć na białą drużynę europejską czyli druzynę Walii.

W naszej kadrze gra pewnie większość Żydów, tylko nie widać po nich, bo dobrze się ukrywają, hehe...
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." F. Zappa
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem
- skaranie boskie
- Administrator
Kiedyś grał Murzyn.
Ciekawe, czy polscy rasiści kibicowali wtedy przeciw reprezentacji?
A może to jest tak, jak powiedział klasyk: kto Murzyna ma, u tego Murzyn gra?
Ciekawe, czy polscy rasiści kibicowali wtedy przeciw reprezentacji?
A może to jest tak, jak powiedział klasyk: kto Murzyna ma, u tego Murzyn gra?
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
hola hola robaczki, czytanie ze zrozumieniem juz nie jest w modzie? Nie przeszkadzają mi czarni w niewielkich ilościach w kraju białych. Przeszkadza mi tylko ich ilość i przyniesiona "kultura". Bo co wtedy z rodzimą kulturą? Zreszta wiekszośc widziała na youtube te ich "kulturę" i poszanowanie kobiet. Napasci seksualne i gwałty. Kulturotwórcze grupowe gwałty, k.... m.. Zwyczajowe gwałty na nieletnich - jak to nazwała pewna sędzina.
ps jeżeli na 24 zawodników w kadrze, dwóch jest kolorowych, to dla takiego kraju jak Walia całkiem dobra proporcja. Jeżeli w reprezentacji Francji jest 4 czy 5 białych to nie jest to tak naprawdę reprezentacja Francji.
ps jeżeli na 24 zawodników w kadrze, dwóch jest kolorowych, to dla takiego kraju jak Walia całkiem dobra proporcja. Jeżeli w reprezentacji Francji jest 4 czy 5 białych to nie jest to tak naprawdę reprezentacja Francji.
nie mam idoli, czasami cytuje ludzi, którzy myśla podobnie do mnie. Inteligentni ludzie nie musza mieć idoli.skaranie boskie pisze:@psiku! nie znałem Cię z tej strony. Myślę, że tak daleko, to nawet twój idol by się nie posunął.
Socjalizm świetnie nadaje się do fałszowania świadomości zbiorowej, gdyż jest intelektualną pokusą ćwierćinteligenta. - Stefan Kisielewski
- Koleś
U Francuzów to już któreś pokolenie Murzynów, a my mieliśmy swojego polskiego Olisadebe, który nawet po polsku gadać nie potrafił. Jakoś wszyscy francuscy Murzyni śpiewali hymn bez zająknięcia. Jak czyjś murzyński dziadek wyemigrował do Francji, to co ma taki wnuczek (pełnoprawny Francuz) zrobić, wybielić się?
-
Dlatego Francja jest już stracona, południe jest w większości muzułmanskie. Francję czeka albo wojna domowa albo w miarę pokojowy podział na Republike Francuską i Islamską Republike Francuską. Czego mozna zyczyć narodowi, który zabił własnego króla? Narodowi, który sam sobie zrobił rewolucje antyfrancuską? Życzę mądrości przy podziale kraju, żeby nie doszło do wojny domowej.Koleś pisze:co ma taki wnuczek (pełnoprawny Francuz) zrobić, wybielić się?
- Koleś
Prędzej zrealizuje się scenariusz z "Uległości" Houellebecqa.