Wysilać się czytając poezję? Po co? Poezja ma trafiać do serca, głowy, zgodnie z przeznaczeniem. Myślisz, Patko, że im trudniejszy wiersz tym lepszy? Przecież dobrze wiesz, że to czasami groch z kapustą, a sens w lesie. Nikt nie wie o co chodzi, a każdy chwali, bo nie wie co napisać. Przechodzą te wiersze bez echa, chociaż komentarze cudne.Patka pisze:Większość nie lubi się wysilać podczas czytania/oglądania/słuchania, więc wybiera banał. "piękna poezja" to nie zawsze "dobra poezja".
nic to
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
Re: nic to
- Leon Gutner
- Moderator
- Kontakt:
Rozumiem istotę zamieszczonego ale trudno mi przyjąć taką jej formę poetyckiej publikacji .
Wydaje mi się że miejsce na komentarze jest w innych działach - tak myślę nawet jeśli w pełni popieram podobny pogląd .
Z uszanowaniem L.G.
Wydaje mi się że miejsce na komentarze jest w innych działach - tak myślę nawet jeśli w pełni popieram podobny pogląd .

Z uszanowaniem L.G.
-
Leonie G. w takim razie jako moderator czyn swoja powinnośc i przenies to cos gdzie chcesz mi to w sumie jest obojetneponieważ od zawsze poezja jest dla mnie sposobem komunikacji ze światem a tym czymś juz się skomunikowałem
p.s. i wcale i nawet w cale nie uznaję tego za poezję a zamieściłem to w tym a nie innym miejscu by trafic do tych a nie innych czytelników których za formę w przypisku przeprosiłem
p.s. i wcale i nawet w cale nie uznaję tego za poezję a zamieściłem to w tym a nie innym miejscu by trafic do tych a nie innych czytelników których za formę w przypisku przeprosiłem
- Leon Gutner
- Moderator
- Kontakt:
Komunikacja komunikacją .
Jeśli chodzi o przekazywanie opinii można napisać o tym wiersz .
Niech zostanie .
Jakby nie patrzeć to wersy rymowane .
Z ukłonem L.G.
Jeśli chodzi o przekazywanie opinii można napisać o tym wiersz .
Niech zostanie .
Jakby nie patrzeć to wersy rymowane .
Z ukłonem L.G.