Tu nie chodzi, czy ktoś był wtajemniczony, czy uważnie przegląda forum - prywatne wiadomości do wszystkich to jedyny słuszny i bardzo dobry sposób na powiadomienie wszystkich (!) użytkowników o CTM-ie czy innej inicjatywie. Wklejanie ogłoszenia w dziale, który do tego nie jest przeznaczony, jest zwyczajnym spamowaniem. Nie mówcie też, że to właśnie przyczyniło się do dość sporej frekwencji w tekstach (jak na forumowe standardy), bo z tego co pamiętam, to pierwszy zachęcający temat powstał dopiero po rozpoczęciu głosowania, czyli już po zakończeniu zbierania tekstów. A głosowanie wiadomo jakie było.
Więc zamiast się upierać, droga eko, przy zaśmiecaniu forum (inna sprawa, że twój topic za kilka dni zniknie pod wierszami), to po prostu wyślij peemki do każdego. Pół minuty roboty, nie będziesz też musiała potem niczego usuwać.
Może też uda mi się przekonać skarania, by dał ogłoszenie na Głównej, ale to jutro, bo dziś go raczej nie będzie.
Ciekawi mnie też, dlaczego ty, eko, tak bardzo chętna do ożywienia forum, nie poparłaś mnie w mojej zabawie? W ogóle zabawy to nie wszystko, podstawą jest komentowanie utworów, publikacje, dyskusje. I tym ja zamierzam się zająć, i proponuję to samo zrobić innym.