Co do jaskiń - uważaj tylko!

Anastazjo - dziękuję również. Kobieta kobietę zrozumie

Marcin - thx.
A żebyś wiedziałMarcin Sztelak pisze:niezłe ciacha się z reguły nie sprawdzają

Pozdrawiam wszystkich,

Glo.
A żebyś wiedziałMarcin Sztelak pisze:niezłe ciacha się z reguły nie sprawdzają
Hm, doceniam droga Glo Twoją niesłabnącą troskę o Qnia i Twoje peelki... dziunie są niezłe, pięknie umaszczone i sobą zajęte, ale mój samczy instynkt mi podpowiada, że ten z lewej to dziuń, bo jakiś taki namolniejszy...Gloinnen pisze:Qniu, a to, żebyś wreszcie uwolnił się od widma moich peelek.
Niezłe dziunie, co?
Qnie najlepiej widzą kolor żółty, pomarańczowy oraz czerwony, dlatego reagują, jak byk na płachtę, co wydaje się dziwne, bo byk akurat czerwonego nie rozróżnia. Qń zahamował, aż się ziemia zmarszczyła pod kopytami! Qnie są bardzo wrażliwe na kolory...Gloinnen pisze:Qniu, wyhamuj już z lekka,
żeby nie popaść w kłopoty!
Najwyższa pora nadeszła,
by skończyć końskie zaloty.
Gloinnen.
No przecież moja odpowiedź była wierszowana, więc też z przymrużeniem oka! Chyba Qnie mają poczucie humoru.Qń Który Pisze pisze:Stąd mój ostatni komentarz, który miał być tylko potwierdzeniem zabawy w słowa i pisanie.
Wszakże, jak tytuł wskazuje, "słodzik" był jeno grą wstępną, małpiszonie!skaranie boskie pisze:Glo, pokonałaś wszystkie niedomyślenia spowodowane "słodzikiem".
Jesteś wielka!
Qnie mają poczucie humoru, ale jakby inne, bo ucinam sobie konwersację z administratorem i nagle widzę kolor czerwony... wiesz, ja raczej gram w zielone... kiedy wchodzi czerwony, to na ósmym kończą się żarty...Gloinnen pisze:Qń Który Pisze pisze:Stąd mój ostatni komentarz, który miał być tylko potwierdzeniem zabawy w słowa i pisanie.No przecież moja odpowiedź była wierszowana, więc też z przymrużeniem oka! Chyba Qnie mają poczucie humoru.