Bustarg.
- Elunia
Re: Bustarg.
Czas nie należy do nikogo. Fajnie to ująłeś.
Jak zwykle musiałam kilka razy przeczytać, bo lubisz zakamuflować.
Ciekawe pisanie, każdy znajdzie coś dla siebie.
Jak zwykle musiałam kilka razy przeczytać, bo lubisz zakamuflować.
Ciekawe pisanie, każdy znajdzie coś dla siebie.
- Elunia
Obiecuję poczytać więcej 

- tetu
A do tego często wracam i wybacz że powielę swój komentarz skondinąd:)
Kurczę tu zawsze jest nad czym podumać.
Kolejny wiersz datowany na 17 - stego.
Kolejna rocznica.
Tu ciągle jest czarna rozpacz. Te kilometry zwiastują jakiś wypadek do którego doszło, coś co stało się bardzo szybko w mgnieniu oka. Stąd 3 pierwsze wersy. Dalej mijamy kolejny miesiąc, rocznicę (peel ciągle mówi w liczbie mnogiej, pamięta i tak już zostanie) jesteśmy indziej, gdzieś - śmierć i życie. Dwa różne światy. Staramy się cieszyć - to mnie wzruszyło na maksa. Te fontanny i bohomazy to może kruchość.
Ale co wymyśliłam z tytułem to masakra:)
bus - autokar? co potwierdza moje przekonania do wypadku dalej "te" Tellur symbol pierwiastka którego nazwa pochodzi od łacińskiej nazwy Ziemi więc ma to związek z życiem na ziemi czyli z peelem kolejny symbol rg też pierwiastek Roentgen ale nie występujący naturalnie na ziemi co tu może oznaczać byt zupełnie indziej. Gdzieś.
Dwa światy bardzo odległe a jednak nadal bardzo bliskie. Tak poczytałam autorze wybacz jeśli poszłam innym tokiem myślenia.
Kurczę tu zawsze jest nad czym podumać.
Kolejny wiersz datowany na 17 - stego.
Kolejna rocznica.
Tu ciągle jest czarna rozpacz. Te kilometry zwiastują jakiś wypadek do którego doszło, coś co stało się bardzo szybko w mgnieniu oka. Stąd 3 pierwsze wersy. Dalej mijamy kolejny miesiąc, rocznicę (peel ciągle mówi w liczbie mnogiej, pamięta i tak już zostanie) jesteśmy indziej, gdzieś - śmierć i życie. Dwa różne światy. Staramy się cieszyć - to mnie wzruszyło na maksa. Te fontanny i bohomazy to może kruchość.
Ale co wymyśliłam z tytułem to masakra:)
bus - autokar? co potwierdza moje przekonania do wypadku dalej "te" Tellur symbol pierwiastka którego nazwa pochodzi od łacińskiej nazwy Ziemi więc ma to związek z życiem na ziemi czyli z peelem kolejny symbol rg też pierwiastek Roentgen ale nie występujący naturalnie na ziemi co tu może oznaczać byt zupełnie indziej. Gdzieś.
Dwa światy bardzo odległe a jednak nadal bardzo bliskie. Tak poczytałam autorze wybacz jeśli poszłam innym tokiem myślenia.
O, ja to mam wszędzie kumpli jednak, z tego ci widzę. Co Ty robisz na tamtej patologii? 

Jagoda Mornacka.
- tetu
heh dobre pytanie. powiedzmy że lubię czasami wpadać do psychiatryka:) ale robię to coraz rzadziej i tylko ze względu na garstkę ludzi, podkreślam garstkę, których szanuję i których zawsze warto poczytać.
Ale zaraz, zaraz Ciebie przecież mogę zapytać o to samo
Ale zaraz, zaraz Ciebie przecież mogę zapytać o to samo

Musze mieć portal, gdzie jestem najlepszym autorem po prostu. Dla polerowania ego :p
Jagoda Mornacka.
-
W trzeciej części Kochaj albo rzuć Pawlak powiedział Ani na pokładzie MS Batory -
szlifierka się znalazła
szlifierka się znalazła
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka