wierzchowiec czarownicy

Moderatorzy: Gloinnen, eka

ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
eka
Moderator

Re: wierzchowiec czarownicy

#41 Post autor: eka » 01 maja 2017, 22:44

Pozwolisz, Halmar, że zaneguję, na pewno ową kozetkę, bardzo często kładziemy tak swoje teksty. Oczywiście, nikt nikogo nie zmusza do bycia psychoterapeutą.
Sorry, Jerzy, za offtop.

Napoleon North

#42 Post autor: Napoleon North » 01 maja 2017, 22:48

Halmar pisze:
alchemik pisze:Tak jak Ty uśmiechałeś się zadowolony i zacierałeś łapki, odpowiadając NN.
Haha You made my day!
W związku z tym
skromnie przypominam, iż
Halmar pisze:Panie Napoleonie, portal literacki to nie kozetka psychoterapeuty ani WC. Niech Pan swoje sprawy załatwia w ustronnym miejscu....
Też chcę dostać baty!!! :)
Jedno co Wam powiem .Nie sztuka zdobi człowieka a jego serce.Dlatego wybaczam wszystko i Wszystkim .A czy inni mi wybaczą nie wiem. Taki ze mnie przewrotny poganin. Co do Teo to nie mam nic do jego osoby ale ale! Jak ktoś nie rozumie tekstu ,który autor jakiś tam napisał .Za miast zadać grzeczne pytanie co i co chodzi . Od razu rzuca pomyjami ( co świadomie lub nie) doprowadza do
jego ,,uszkodzenia" .To taki ktoś powinien się wstydzić ...jeżeli wie co to wstyd . A ja wstydziłem się siebie i jeszcze czasem tak mam
taka jest schizofrenia i czająca się na słabość anoreksja co doprowadza do myśli ssamobójczych .To (tu urywam) ...płacz

Halmar - Wiesz co to publiczne poniżenie ?

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Administrator

#43 Post autor: skaranie boskie » 01 maja 2017, 23:19

Proszę wszystkich o powstrzymanie się od roztrząsania w tym wątku spraw do niego nienależących. Jeśli ktoś ma problem, niech napisze o tym do mnie na pw, bądź w miejscu, w którym problem zaistniał. Pod utworami omawiamy je same, nie zaś wydarzenia dziejące się w innym miejscu i czasie. Niezastosowanie się do powyższej prośby będzie skutkowało działaniami regulaminowymi w stosunku do każdego niestosującego się.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

skaranieboskie@osme-pietro.pl

Awatar użytkownika
nie

#44 Post autor: nie » 02 maja 2017, 1:08

πᾶν Θεός pisze: Ja zaś lubię się opisywać mianem Panteisty Romantyka. Nie wierzę w osobowego Boga i intencje Natury ale wierzę, że Natura jest nam przyjazna, że zawsze sprzyja powstawaniu i rozwojowi każdego życia.
Ponad 99,99999% wszechświata powoduje natychmiastową śmierć wszelkiego życia. Na samej Ziemi zaś, przetrwał tylko odsetek gatunków zdolnych do przystosowania się do jej warunków. W tym życie ludzkie - kruche, pełne trudu przeżywania i świadome nieuchronnej śmierci w tym wyjątkowo nieprzyjaznym życiu miejscu, jakim jest wszechświat.
Okres ważności moich postów kończy się w momencie ich opublikowania.

Awatar użytkownika
teo

#45 Post autor: teo » 02 maja 2017, 15:02

Tak. A mimo wszystko życie trwa, kończy się, zaczyna na nowo. W tym wyjątkowo nieprzyjaznym miejscu, mimo wszystko kwitnie życie. :)
Mniej pracuję. Jeszcze jestem niezdrów. Dnia przybywa, obiecuję sobie wiele, skoro będzie widniej i cieplej. Chcę zapomnieć o rzeczach smutnych i bolesnych. Mam wrażliwe serce. Zwiększam rzeczy wrażliwością.
Tadeusz Makowski – Pamiętnik

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”