alert
- tabakiera
Powiem szczerze, że przyszedł mi do głowy problem uchodźców, ale użycie motywu majtek bardziej mnie... bawi, niż wywołuje dreszcz emocji.
Stąd inny trop, z przymrużeniem oka.
Bo na poważnie to wg mnie nieudana próba.
Stąd inny trop, z przymrużeniem oka.
Bo na poważnie to wg mnie nieudana próba.
- lczerwosz
- Administrator
alert
Co masz na myśli?elka pisze: ↑21 wrz 2017, 22:56najmniej śmieszne patrząc na statystyki.
Niemcy mają nadwyżkę w bilansie wielką nadwyżkę w budżecie, kilka razy większą niż wydatki na nachodźców w kwocie około 22 mld euro. Czyli mogą ich hodować bez straty na finansach, goście przecież nie muszą pracować. Najlepiej, gdyby ćwiczyli jednak mięśnie. Seks jest tu najlepszą kuracją z wyboru. Czy o te statystyki idzie?
A w Szwecji pewna rodzina imigrancka dostała kilka mieszkań, po jednym dla każdej z żon. Nie pamiętam trzy czy cztery. Przecież nie będą mieszkały razem.
alert
Tak Leszku, właśnie o te statystyki mi chodzi i jeszcze o brutalność ataków na kobiety, a nawet dzieci. Najpierw w łeb, a potem w krzaki i zbiorowo, jak dzicz... Dla nich ćwiczenia, dla kobiet trauma na całe życie i jeszcze te wyroki sądowe, które tak naprawdę chronią patologię. Dlatego kobiety muszę same się obronić, bo dla dobra imigrantów, na ich dobro nikt nie patrzy. Cena ewolucji...
Czytałam o gminie w Szwecji, która zapewniła temu imigrantowi mieszkanie, dla każdej z trzech żon i żeby było śmieszniej, w jednej kamienicy... żeby miał blisko.
Czytałam o gminie w Szwecji, która zapewniła temu imigrantowi mieszkanie, dla każdej z trzech żon i żeby było śmieszniej, w jednej kamienicy... żeby miał blisko.

-
alert
dlaczego 1 wers jest w rodzaju męskim a w 3 strofie już żeński)))kiks! ! pozdrawiam

-
alert
Bez przesady, u pradziejów awansu społecznego kobiet przez aktywizację w najstarszym zawodzie nie używano jeszcze bitej monety.
Mówiąć chamsko.wtedy były ciągnięte za włosy, żeby się ziemia nie dostała do cipki.
Mówiąć chamsko.wtedy były ciągnięte za włosy, żeby się ziemia nie dostała do cipki.

Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
alert
Mówiąc szczerze, dowcip z rynsztoka...witka pisze: ↑22 wrz 2017, 9:21Mówiąć chamsko.wtedy były ciągnięte za włosy, żeby się ziemia nie dostała do cipki

Ciekawe, czy jakby ci żonę, albo 8-letnią córkę tak ''ubogacili'', czy też byś tak się cieszył... ale sądząc po ''poczuciu humoru'' wszystko jest możliwe.