alert
-
alert
To wspomnij w tekście o tym ubogacaniu , o którym nie napisałaś.
O korzyści z zasiłków, o interpretacji przez włoskiego adwokata, że biedny imigrant nie wie iż na plaży się nie gwałci
Na razie wiem co Tobie temat zrobił , żeś mu w tekście zrobiła, to co zrobiłaś w sposób poszlakowy.
Nie wiem, czy i ty pisałaś o biednych uchodźcach i wojnie, zapewnie tysiące kilometrów od nich.
http://www.prawdaobiektywna.pl/swiat/bu ... -2746.html
O korzyści z zasiłków, o interpretacji przez włoskiego adwokata, że biedny imigrant nie wie iż na plaży się nie gwałci
Na razie wiem co Tobie temat zrobił , żeś mu w tekście zrobiła, to co zrobiłaś w sposób poszlakowy.
Nie wiem, czy i ty pisałaś o biednych uchodźcach i wojnie, zapewnie tysiące kilometrów od nich.
http://www.prawdaobiektywna.pl/swiat/bu ... -2746.html
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
- lczerwosz
- Administrator
- Lucile
- Moderator
Jeżeli to miało być dowcipne, to niestety, pomysł chybiony.
Zaiste, taki sposób komentowania bolesnych, traumatycznych i dramatycznych, a zdarzających się coraz częściej sytuacji, do mnie nie przemawia. Wprost przeciwnie, czuję się zniesmaczona. Elu, pozwól na małą prywatę. Pod jednym z moich tekstów także pojawiło się to „poniżejpępkowe: określenie. Jesteśmy więc już dwie.
A przecież Twój wiersz, odważny i dosadny wyraźnie dotyczy problemów, o których elity europejskie wolą przemilczeć.
Więc, trzymajmy się i dawajmy... odpór.
Pozdrawiam
L
- lczerwosz
- Administrator
alert
Kultura w chamstwie i chamstwo w kulturze. Dwie sprawy do wyłączenia na osobne tematy i trochę to zmienia charakter tej dyskusji, aby już nie rozpamiętywać je "nieprzyjazności". Czasem wyjdzie komuś coś niezręcznie i robi się zadyma. A problemy i to istotne nadal pozostają.elka pisze: ↑22 wrz 2017, 14:07o chamstwie w kulturze
Sugeruję wzniesienie

alert
Ależ te tematy mają powiązanie w przedmiotowym traktowaniu kobiet, nie widzisz? Dlatego uważam, że same musimy się bronić, bo na mężczyzn, to raczej nie ma co liczyć...lczerwosz pisze: ↑22 wrz 2017, 14:20Czasem wyjdzie komuś coś niezręcznie i robi się zadyma. A problemy i to istotne nadal pozostają.
-
alert
Piszesz słabiutki tekst, o poważnych sprawach, sens przesłanie oddają tylko komentarze.
Dlatego szkoda czasu na jakiekolwiek wchodzenie z komentarzem pod cudze teksty, a być może i umieszczania swoich.
Dlatego szkoda czasu na jakiekolwiek wchodzenie z komentarzem pod cudze teksty, a być może i umieszczania swoich.
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka