Jesienią
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
- Leon Gutner
- Moderator
- Kontakt:
Jesienią
Mówią - chcieć to móc
Z uszanowaniem L.G.

Z uszanowaniem L.G.
- Hardy
- Elunia
Jesienią
Każdy inaczej postrzega jesień. Odnaleźć w tej swoje miejsce, to ważny moment w życiu. Dla mnie ona też kojarzy się z ciszą i spadaniem liści-czasu. Jesień, to chwila zadumy nad przemijaniem.
Ciekawe mini, bo zmusza do przemyśleń.
Ciekawe mini, bo zmusza do przemyśleń.

- Hardy
- mirek13
Jesienią
Wybacz Hardy, ale poprzestań na prozie.
Pierwsza zwrotka jest tragedią opisową. I technicznie i obrazowo. Jak to dobrze, że wyłożyłeś mi łopatologicznie proces zmiany kolorów w liściach.
Druga to nic. Pożalił się egzystencjalnie facet w fatalnym poetycko stylu.
Ani to nie porusza, ani nie skłania do jakiejś refleksji, bo te są już podane jak chłopu grabie.
Naprawdę proza Ci jest pisana.
Pierwsza zwrotka jest tragedią opisową. I technicznie i obrazowo. Jak to dobrze, że wyłożyłeś mi łopatologicznie proces zmiany kolorów w liściach.
Druga to nic. Pożalił się egzystencjalnie facet w fatalnym poetycko stylu.
Ani to nie porusza, ani nie skłania do jakiejś refleksji, bo te są już podane jak chłopu grabie.
Naprawdę proza Ci jest pisana.
- Hardy
Jesienią
Wybacz, Mirku, ale to ja decyduję, co piszę i jak piszę.
Oczywiście, masz całkowite prawo do swojego zdania i oceny; przyjmuję je do wiadomości.
Pozostanę jednak przy prostych opisach. One też są potrzebne. Jedni lubią formy proste, inni wielopiętrowe konstrukcje poetyczne. Dla jednych i drugich jest miejsce w twórczości i miejsce dla czytelników.
Pozdrawiam.
Oczywiście, masz całkowite prawo do swojego zdania i oceny; przyjmuję je do wiadomości.
Pozostanę jednak przy prostych opisach. One też są potrzebne. Jedni lubią formy proste, inni wielopiętrowe konstrukcje poetyczne. Dla jednych i drugich jest miejsce w twórczości i miejsce dla czytelników.
Pozdrawiam.
- Hardy