Salam alejkum.
Nieważkość.
Nieważkość.
W ogóle jestem starym facetem, skoro czytają mnie czasem i 70cio latkowie i nie mówią, że to gowniarskie
w ogóle musze i te dziewczynki poprawić, bo przecież z telefonu pisane i wszedobylska autokorekta. Telefon wie lepiej, remember that
Salam alejkum.
Salam alejkum.
Jagoda Mornacka.
- WHITE RAVEN
Potoczny jest superKarma pisze: ↑12 lis 2017, 22:43Nie, bo ja lubię język potoczny. Jak mowie, jak myślę, tak pisze
Bez człowieka było by pusto ale gdyby zabrakło natury byłby Armagedon.
Kochają tylko odważni a nienawidzą tchórze .
Kochają tylko odważni a nienawidzą tchórze .
-
witka
Nieważkość.
Ja wiem?
Wiersz jest mega metaforą, albo metaforyczną metą na której akurat pobywa ktoś ze spółki autorskiej albo oboje.
Wiersz wymaga ciutek szacunku, uwagi czytacza. Uważna lektura zwraca z nadmiarem niezmarnowany czas.
Pozdrowienia.
Wiersz jest mega metaforą, albo metaforyczną metą na której akurat pobywa ktoś ze spółki autorskiej albo oboje.
Wiersz wymaga ciutek szacunku, uwagi czytacza. Uważna lektura zwraca z nadmiarem niezmarnowany czas.
Pozdrowienia.
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
Nieważkość.
Dzięki za odwiedziny, Witko.
Mirka tu brakuje, On by wiedział o co chodzi z tymi snami.
Mirka tu brakuje, On by wiedział o co chodzi z tymi snami.
Jagoda Mornacka.
- tetu
Nieważkość.
W dwóch pierwszych wersach bardzo pojemnie i ciekawa zabawa słowem.
Rozumiem że studnia i głębiej
była/jest dla boh zapadaniem się w świat bolesnych wspomnień, spadaniem (i tu czuję korelację z tytułem, gdzie na ciało działa tylko siła przyciągania)
ale już
para i zgiełk to coś co przywraca do życia
rekompensuje utracone.
tak samo tutaj
"poczuć ciężar"
Na pewno to dobrze, że nie czuje się już tego co wgniata w podłogę, a co powodowało, że eksploozja była na wyciągnięcie ręki. Marchewka to dobra zmiana, nadzieja na wygaszenie, wyciszenie, ewentualnie bardziej kontrolowane wybuchy, pozdrawiam Marcin.
Rozumiem że studnia i głębiej
była/jest dla boh zapadaniem się w świat bolesnych wspomnień, spadaniem (i tu czuję korelację z tytułem, gdzie na ciało działa tylko siła przyciągania)
ale już
to przełom w walce z "demonami" udana regeneracja.Karma pisze: ↑07 lis 2017, 15:49od stu dni zasypiam bezpieczny.
para i zgiełk to coś co przywraca do życia
rekompensuje utracone.
zrezygnowałabym z podkreslonego
tak samo tutaj
może lepiej brzmiałby zapis
"poczuć ciężar"
Na pewno to dobrze, że nie czuje się już tego co wgniata w podłogę, a co powodowało, że eksploozja była na wyciągnięcie ręki. Marchewka to dobra zmiana, nadzieja na wygaszenie, wyciszenie, ewentualnie bardziej kontrolowane wybuchy, pozdrawiam Marcin.
Nieważkość.
Nie jestem zwolennikiem poprawiania. Skoro w danej chwili tak czułem, to tak być powinno. Wyjatak stanowią babole których tu brak. Dzięki za czytanie
Jagoda Mornacka.