Chyba że chciałeś po prostu zabłysnąć ciętą ripostą, która zwali z nóg wszystkich forumowiczów i sprawi, że każdy pomyśli: o, pojechał jej, kozak!

Jak widać, rzeczywiście dalsza dyskusja nie ma sensu. Dziękuję.

Nie są, zdołowałaś mnie maksymalnie...Patka pisze:Na zarzuty Elki co do moich komentarzy nie będę odpowiadać, bo są zwyczajnie przesadzone.
Szantaż ? W ten sposób zamykasz ludziom usta ?Patka pisze:Patka - wasza Oddziałowa (ta od Sanatorium, gdzie trafiają niegrzeczni)
Nikt nie narzeka bezpodstawnie...poza tym Ty niczego nie publikujesz więc zrozumiałe, że nie masz takiego problemu.nie pisze:Przydałby się dział "narzekania na Oddziałową", bo to już regularność.
Mylisz się alchemiku. Do nikogo nie odnoszę się z pogardą. Masz pretensje o to, że jest mi obojętne, że zająłeś razem ze mną drugie miejsce w prozie? Długo będziesz się tym przejmować?alchemik pisze:Patka, czy ty nie zauważyłaś pewnej stałej?
Constans polega na tym, że to Ty się wykłócasz o komentarze.
Mam nawet wrażenie i bardzo chciałbym się mylić, że z pogardą traktujesz każdego konkurencyjnego prozaika, oprócz siebie.
Wychodzi kwestia dojrzałości.
Wcale nie uzależniam tego od wieku respondenta.
Ależ ja piszę szczerze, tylko właśnie co mam z tego?alchemik pisze:Nie należy się napinać, tylko pisać szczerze.
Skąd. Ale lepiej nie zadzierać ze mną, gdy nie ma się ku temu dobrych podstaw. A w swoim poprzednim poście pokazałam, że nie masz.ELKA pisze:Patka pisze:
Patka - wasza Oddziałowa (ta od Sanatorium, gdzie trafiają niegrzeczni)
Szantaż ? W ten sposób zamykasz ludziom usta ?
Też nie wiem, czemu tutaj, najwyraźniej rzeczywiście niektórzy nie mogą przestać gadać.nie pisze:Znowu : D
Czemu w tym temacie?
Przydałby się dział "narzekania na Oddziałową", bo to już regularność.
Patka pisze: lepiej nie zadzierać ze mną