Moderatorzy: eka, Leon Gutner
I to jest przykład konstruktywnej krytyki!ble pisze:Skaranie, dla mnie bomba
(...)
I wszystko mi jedno, czy grafomańskie
Gloinnen pisze:Oczywiście to raczej zabawa. Wybrałam z tekstu to, co w nim było ciekawe i warte ocalenia. W jakimś sensie z natłoku obrazów i refleksji musiałam dokonać pewnej selekcji i poprowadzić myśl od nowa. Zrobiłam to po swojemu, mam nadzieję, Skaranie, że się na mnie nie pogniewasz. Choć to teraz mój wiersz, oczywiście, a nie Twój. Ale pokazałam Ci mniej więcej, jak to się robi...
Jasne. Każdemu się zdarza, zwłaszcza w końcówce minionego stulecia.czochrata pisze:Skaranie,chyba się zakochałeś?!
Wyjaśniłem wyżej.miniawka pisze: Powiedz jednak, dlaczego? Dlaczego to tu?
Z pierwszym się zgadzam, z drugim nie do końca, o czym obszerniej napisałem kilka wersów wyżej. Dzięki, że zajrzałeś Alu z pięknej Krainy.al z krainy os pisze:Toż to romantyczne uniesienie
chyba w rymowańcach być powinno ???
Koniecznie muszę zapamiętać tę nazwę.Nilmo pisze:to nie żadna grafomania to jest boskograf skarania.
Patrz tytuł. Chyba tak miało być.miniawka pisze:wszystko przekreślało się z wszystkim.
Żałuję, że to zrobiłam.miniawka pisze:Ja nawet nie próbowałem dobrać się do Twojego (tak jak zrobiła to Glo)
Podpisuję się pod petycją.miniawka pisze:bardzo proszę nie rób tego więcej!
miniawka pisze:wszystko przekreślało się z wszystkim.
Masz odpowiedź Miniawko.Gloinnen pisze:Patrz tytuł. Chyba tak miało być.![]()
![]()
![]()
To zawsze jakiś pozytyw, SamoZuo.SamoZuo pisze:to powinno być w twórczości radosnej, niezły ubaw się ma z przeczytania tego