Spotkanie przy Sun Times
Moderatorzy: lczerwosz, Lucile
- iTuiTam
Spotkanie przy Sun Times
Spotkanie przy 'Sun Times'
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2013, 19:05 przez iTuiTam, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Re: Spotkanie przy Sun Times
Witaj,
najprostsze efekty programu graficznego są niekiedy najciekawsze. Jak tu.
Ja uciąłbym na dole całe białe i nie wiem, czy 3 kule są tu potrzebne. Mają łamać symetrię, lecz czy tu łąmanie jest potrzebne?
I bardzo Cię proszę, nie wal tak mocnego copyrightu. Przecież on rozwala wszystko!
Adam
Ja uciąłbym na dole całe białe i nie wiem, czy 3 kule są tu potrzebne. Mają łamać symetrię, lecz czy tu łąmanie jest potrzebne?
I bardzo Cię proszę, nie wal tak mocnego copyrightu. Przecież on rozwala wszystko!
Adam
Nałóg zwany Nadrealizmem to nieumiarkowane i namiętne stosowanie narkotyku jakim jest obraz. Luis Aragon
- iTuiTam
Re: Spotkanie przy Sun Times
Dzięki za spojrzenieminiawka pisze:Witaj,
Adam

Nie wiem, co masz tu na myśli, mówiąc najprostsze efekty? Symetrię? Dopracowanie szczegółów w przypadku takich elementów nie jest, nie było przynajmniej dla mnie proste (linie okien, elewacje, itp - zauważ proszę, że nie spotykają się pod kątem prostym)

Kule muszą być trzy. Być może przy tej rozdzielczości tej konieczności nie widać. I nie o przełamanie symetrii tu chodziło

Białe - jak to określiłeś - również odgrywa swoją rolę, m.in. przeciwwagi w odniesieniu do górnej części. Ponadto ma związek z tytułem, podobnie jak i te trzy, jak je nazwałeś kule.
Niestety, mój znaczek jest jaki jest

Jeszcze raz dzięki za odwiedzenie mojego kącika.

iTuiTam