Leo, żeby ta zabawa miała dalszy ciąg w kolejnych zwrotkachLeon Gutner pisze:Wiem że nie lubisz słownego kluczenia i powtórzeń ale cóż począć kiedy ja lubię taką zabawę .
milczałbym jak grób ...
hej
Moderatorzy: eka, Leon Gutner
Leo, żeby ta zabawa miała dalszy ciąg w kolejnych zwrotkachLeon Gutner pisze:Wiem że nie lubisz słownego kluczenia i powtórzeń ale cóż począć kiedy ja lubię taką zabawę .
Wytłuściłem rym wewnętrzny, który wymaga od recytatora pewnego zabiegu w celu ukrycia, bo przecież na pewno jest niezamierzony. Par już był łaskaw napomknąć o słownym kluczeniu, więc tę kwestię pomijam.Leon Gutner pisze:Co zdejmę z ciebie gdy się zdarzysz
Nie mówmy lepiej o tym teraz
Pewnie nie raz – lecz kilka razy
Będzie mi dane nas rozbierać
Bardzo obiecująca i kusząca pierwsza strofa. Poziom libido rośnie w zaskakującym tempie, gdy czyta się te wersy. Gra słów - podoba mi się.Leon Gutner pisze:Co zdejmę z ciebie gdy się zdarzysz
Nie mówmy lepiej o tym teraz
Pewnie nie raz – lecz kilka razy
Będzie mi dane nas rozbierać
Podoba mi się ten opis tęsknoty, gdy bliskość drugiej osoby jest tylko wirtualna, realizuje się w wyobraźni. Tak bardzo potrzebujemy tego kogoś, że tworzymy sobie jego obraz z pustki i wierzymy, że jest tuż tuż, na wyciągnięcie dłoni.Leon Gutner pisze:Czasami tylko mi się zdajesz
I dłoń wyciągam w to powietrze
Z którym cię mylę czasem łatwo
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem ale ...ostatnio ..Gloinnen pisze:Poziom libido rośnie w zaskakującym tempie, gdy czyta się te wersy. Gra słów - podoba mi się.
W istocie - nic dodać .Gloinnen pisze:Podoba mi się ten opis tęsknoty, gdy bliskość drugiej osoby jest tylko wirtualna, realizuje się w wyobraźni. Tak bardzo potrzebujemy tego kogoś, że tworzymy sobie jego obraz z pustki i wierzymy, że jest tuż tuż, na wyciągnięcie dłoni.
Tak . Czas mija . Ale to co Leonie KamieniemGalatea pisze:Choć mija czas Twoje strofy skrywają tą samą tajemnicę , która urzekła mnie od początku naszej znajomości .
Na szczęście u Qnia po nocy - wstaje nie tylko dzieńLeon Gutner pisze:Sypiam od ciebie dość daleko lecz mówią dzień po nocy wstaje