Przykro to wszystko czytać.
Nie naszą rolą, jako administratorów, jest rozstrzyganie prywatnych sporów pomiędzy użytkownikami. Mam jedynie prośbę, aby forum publiczne nie było miejscem do wywlekania waśni, zatargów i osobistych animozji. Nie wiem, czy Panie znają się z innych miejsc w sieci, czy też nie, nie interesuje mnie też to, pod jakimi nickami udzielały się (jeżeli to prawda) na konkurencyjnych portalach. U nas każdy ma prawo pisać pod takim nickiem, jaki sobie wybrał i w jakimś sensie także do ochrony swojej wirtualnej tożsamości. Tego wymaga zwykły szacunek dla drugiej osoby. Inni użytkownicy nie powinni tego roztrząsać. Komentujemy tutaj twórczość literacką, a nie Autorów (z nickami włącznie). Zalecam także powstrzymanie się od wszelkiego rodzaju wycieczek osobistych - z obu stron.
Pozwolę sobie również w tym miejscu wyrazić nadzieję, iż komentarze zawsze pisane są rzetelnie, a nie jedynie z intencją dołożenia komukolwiek.
Aby zakończyć tę dyskusję, zamykam tymczasowo temat, natomiast wpisy nienawiązujące bezpośrednio do wiersza zostaną przeniesione tam, gdzie ich miejsce.
Gloinnen.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura