Jeszcze ten bal
-
- Ewa Włodek
Re: Jeszcze ten bal
ooo, to się cieszę...Arti pisze: ciekawy wiersz, tym razem bardzo mi się podoba.

Dodano -- 15 cze 2012, 16:05 --
tak też i pomyślałam, Kasiu...tea pisze: w moim klimacie, Ewo...

Najmilsi, pięknie Wam dziękuję za odwiedziny, za czas dla wierszyka i ze serdeczne słowa...I bez liku ciepła z uśmiechami posyłam do Was...
Ewa
-
tak, bardzo dobry. powiedziałabym, że bardzo w Twoim stylu, Ewuś.
przypomniał mi się ostatni wspólny wieczór i poeta rozprawiający o flamenco
. pamiętasz?
zanim usłyszysz "głuchy stuk wieka" jeszcze nie raz zatańczysz, przecież jesteś młoda.
może nawet razem, kiedyś, po rozwiązaniu naszych spraw... ech. fajny...
buziaki
przypomniał mi się ostatni wspólny wieczór i poeta rozprawiający o flamenco

zanim usłyszysz "głuchy stuk wieka" jeszcze nie raz zatańczysz, przecież jesteś młoda.
może nawet razem, kiedyś, po rozwiązaniu naszych spraw... ech. fajny...

buziaki

aż po ostatnie słowo, aż po myśl ostatnią...
- Ewa Włodek
ooo, pamiętam, Ewo, ten wieczór...meandra pisze: przypomniał mi się ostatni wspólny wieczór i poeta rozprawiający o flamenco . pamiętasz?
może nawet razem, kiedyś, po rozwiązaniu naszych spraw...

A na ten nasz wspólny wieczór z tańcami - już się cieszę, i oby rychło nadszedł...

Dodano -- 16 cze 2012, 15:53 --
a, bo wiesz, Gosiu - ja w istotnych sprawach - słowa a aptekarskich dawkach, zaś w sprawach takich sobie - to na tony...czochrata pisze: w Twoim bardzo oszczędnym stylu

Kochane Panie - tak bardzo się cieszę, że zaglądnęłyście do wierszyka, poczytałyście i powiedzialyście dobre słowa. Dziękuję Wam najpiękniej i mnóóóstwo ciepła do Was posyłam...
Ewa
-
- Ewa Włodek
a kto to wie, Alosie, czy ten "po tamtej stronie" nie będzie równie dobry...al z krainy os pisze: bal w trumnie...nie...wolę już za życia

A piosenka Marylki - dziękuję, jak zwykle posłuchałam z przyejemnością...

Cieszę się, Alosie, z Ciebie u siebie, dziękuję za poczytanie i dobre, serdeczne słowo...
Pozdróweczki z uśmiechami posyłam...
Ewa