w ogrodzie marzeń
szeroko otwarte
wrota
zapraszają do wnętrza
ciała
zaproszenie
- Gloinnen
- Administrator
Re: zaproszenie
Nic ciekawego, niestety. Zwłaszcza "ogród marzeń" jest straszliwie kiczowaty. Na dodatek obawiam się, że na takie zaproszenie ze strony kobiety, większość facetów wzięłaby nogi za pas. "Szeroko otwarte wrota" - kojarzą się z najstarszym zawodem świata. Mężczyźni wolą kobiety tajemnicze i niedostępne, które trzeba zdobywać, a nie takie, które podają się im na talerzu. Na dodatek w "ogrodzie marzeń", jak hurysy...
Pozdrawiam,

Glo.
Pozdrawiam,

Glo.
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Re: zaproszenie
Glo ma całkowicie rację. A jeśli nawet facet nie ucieknie, to skorzysta i pójdzie dalej nie mówiąc nawet dziękuję. Tak to widzisz Iskierko, że każdy jeden może tam wejść?Gloinnen pisze:Nic ciekawego, niestety. Zwłaszcza "ogród marzeń" jest straszliwie kiczowaty. Na dodatek obawiam się, że na takie zaproszenie ze strony kobiety, większość facetów wzięłaby nogi za pas. "Szeroko otwarte wrota" - kojarzą się z najstarszym zawodem świata. Mężczyźni wolą kobiety tajemnicze i niedostępne, które trzeba zdobywać, a nie takie, które podają się im na talerzu. Na dodatek w "ogrodzie marzeń", jak hurysy...
Pozdrawiam,
Glo.

Wiatr kroczy moim śladem. Nie nie kroczy, to ja jestem Wiatr.
nalka31@osme-pietro.pl
nalka31@osme-pietro.pl