Lekkie, sympatyczne, ja co namniej "małpa w kąpieli" (wybacz Skarbku, ale to znów nie o Tobie).
Za te swoje durne myśli, stawiam kolejkę wszystkim małpom w okolicy pięterka

Moderatorzy: eka, Leon Gutner
No tośmy się dogadali, skaranie boskie, a to wcale nie dziwne, bo i skrzynka już prawie pusta. Niech ten weselszy akcent ożywi troszkę smutny dział Poezji Rymowanej.skaranie boskie pisze:W sumie to "radosna twórczość" powstała w celu zamieszczania w niej tego, co Ci się kojarzy, jednak życie ten dział zweryfikowało i od dawna już zamieszczamy tam wszelkiego rodzaju śmiechorodne utwory, nie tylko te nisko notowane. Jeśli jednak wolisz, żeby twój wiersz pozostał tu, gdzie go zamieściłeś, pozostanie.
A za cóż biedną małpę jeszcze rózgą chłostać, jak i tak życie jej nieźle dowaliło?Abi pisze:to poczekam, aż będzie w radosnej,
mniej rózg dostanie...
A.
Powiedzmy wesołaGajka pisze:Zdecydowanie radosna
dzięki coobus, miło micoobus pisze:Lekkie, sympatyczne, ja co namniej "małpa w kąpieli"
no nie, jestem w szoku, e_14scie też się podobałoe_14scie pisze:całkiem całkiem rymowaneczka, tylko ten Jonathan jest zbyt uszczypliwy, jak na prostego rolnika...
takie teraz czasy, że edukacja nie ominie nikogo
No tym komentarzem, to mnie już całkiem rozłożyłeś na łopatki Leonie.Leon Gutner pisze: Edukacja z poczucia humoru zawsze potrzebna i wskazana .
Wiersz jest świetny - zabawny sprawnie napisany z polotem i pomysłem .
Można się pośmiać i jeśli humor jest specyficzny i z klasą ( a ten jest ) to śmiać się można zawsze i wszędzie .
Podziwiam tym bardziej że samemu nigdy nie udało mi się złożyć do kupy czegoś podobnego .
Z uznaniem L.G.
Ewa Włodek pisze:"małpa pewna, Hawa dicta Pierdolonka"...