jaa83 pisze:Tylko, że to nie są wiersze dła takich ograniczonych osób jak Wy!!!![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: eka, Leon Gutner
jaa83 pisze:Tylko, że to nie są wiersze dła takich ograniczonych osób jak Wy!!!![]()
![]()
![]()
Gdy jesteś bardzo sławny, to jesteś sławny i dla ludzi mądrych, i dla idiotów./Stasiukjaa83 pisze: dła takich ograniczonych osób jak Wy!!!
hahaha w szkole też mamy kobietę zajmującą się a jednak nie zna się na literaturze! ogarnij Pani Sylwio twój wiersz jest denny i mamy prawo do takiej opinii, a ty zamiast się oburzać powinnaś to przyjąć, że nie musi się on podobać wszystkim. Nazwałaś nas ograniczonymi, a sama nie rozumiesz co to jest samokrytyka... Nie rozumiem po co tu wchodzisz skoro nie umiesz przyjąć subiektywnej krytyki. Twoja pani instruktor nie jest nie wiadomo kim, żebyśmy musieli się odnosić do jej opinii. Tak więc nie rozumiem cię koleżanko. Podsumowując albo przyjmuj krytykę albo nie publikuj swoich dzieł.jaa83 pisze:Bo to prawda!!!![]()
![]()
![]()
Moja P. instruktor, nie jest byle kim. Ona się zajmuje pisaniem scenariuszy, tworzeniem ukladów choreograficznych. W zasadzie trzeba powiedzieć, że wszystko od strony artystycznej i technicznej do Naszch spektakli, Śpiewa i gra w zespole i nie wszystkich chwali... Tylko Tych, którzy rzeczywiście wykazują jakiś tałent i dobrze wyk. teatralne zadania.! Mi np mowi, ze jestem uzdolniona poetycko, recytatorsko, ale słabo tańczę i ja się z tym zagadzam w 100%!!!
Niektórzy znowu są słabi z literatury, a dobrze tańczą i grają gestami.![]()
![]()
widzę że koleżanka nie wie do czego służy ten dział i ten temat. 0.0jaa83 pisze:iskierki:
My nie mamy słabego poziomu nauczania!!! Moja grupa rozwija ze spektaklu na spektakl. Widowisko które teraz oni przygotowują zostało wzbogacone o utwory akordeonowe, które wyk. jedna z Naszych uczestniczka i wprowadzili także lalki teatralne. Tego nie było przedtem
Kiedyś wszystko opierało się tylko na tańcu, gestac
hahahhahahahhahahhahahahahhah. Koleżanko ja ogólnie nie przepadam za wierszami tego typu... Ale czasami czytam i ten jest po prostu fatalny. I nie mam czego ci zazdrościć... Jestem świetny w innych dziedzinach, tak więc ogarnij się. Przestań offtopować.jaa83 pisze:Czasem ma wrażenie, że uczestnicy tej mojej terapii są o wiele bardziej inteligentni od ludzi piszących na tym "Forum"
Utwory poetyckie są różne, ale to nie znaczy, że są źłe i trzeba je tak "zjechać"! Wszystko zależy od konceocji i oddczuć Autora w danej chwili...
Nie będę zmieniać moich starych wierszy, bo ja je npisałam tak, jak w danym momencie czułam!!!
Proste wiersze też nie są złe.
Ja już recytowałam wiele prostych, emocjonalnych wierszy wierszy profesjionalnych poetów i nic mi od tego nie ubyło...
Nie róbcie mi "na złość", bo potrafię nieźle przyłożyć, jak mnie ktoś zdenerwuje, to jestem bezpardonowa
"Stwierdziliście,że mam bardzo fajne wiersze i mi ich zazdrościcie po prostu, dlatego mówicie te wszystkie okropne rzeczy, tak!!!![]()
![]()