Ósme piętro
Re: Ósme piętro
nie Iza, nikt nie jest w stanie tego zrobic, sami sie zakopujemy. I nikt nas nie wykopie - to tez sami sobie to robimy. Mialam nadzieje ze warunkowo bedziesz mogla tu pozostac, chodzilo o jeden konkretny czyn a nie caloksztalt, coz- kamyk po kamyku i przewazylo, Iza. Ale ta sytuacja nie zaistniala bez powodu, nie jestem pewna czy zdajesz sobie z tego sprawe Kochanie? Mialas szanse zeby byc soba, nie wykorzystalas jej. Ale nie stracilas przeciez. I nie przerzucaj odpowiedzialnosci za to co robisz lub nie- na innych, bo to swiadczy o Twojej nieodpowiedzialnosci, a ludziom nieodpowiedzialnym nikt nie ufa. Prawie nikt- wciaz wierze ze nauczka pozwoli Ci zrozumiec ze od innych dostajemy to co sami dajemy. TakZe nieszczerosc za nieszczerosc. Pomysl dlaczego doszlo az do tego zamiast obwiniac caly swiat byle nie siebie. Jestes winna i teraz trzeba odpokutowac a nie dolewac oliwy do ognia.
Skaranie, Glo- mozna wiedziec czy to ostateczna decyzja? Gdyby ktos poreczyl za Iskierke? Soba? Przeciez chodzi o ten jeden konkretny czyn?
Alku, nie wiem czy przeginasz, to Ty ocenisz siebie , gdy opadna emocje, szczerze mowiac- podziwialam dotychczas Twoj wywazony i rozsadny ton ktory przywracal zachwiana emocjami rownowage Coz: jak widac - kadym cos tam hustnie od czasu do czasu Ale tak jak powiedzial Leszek- byloby szkoda Bardzo szkoda.
Skaranie, Glo- mozna wiedziec czy to ostateczna decyzja? Gdyby ktos poreczyl za Iskierke? Soba? Przeciez chodzi o ten jeden konkretny czyn?
Alku, nie wiem czy przeginasz, to Ty ocenisz siebie , gdy opadna emocje, szczerze mowiac- podziwialam dotychczas Twoj wywazony i rozsadny ton ktory przywracal zachwiana emocjami rownowage Coz: jak widac - kadym cos tam hustnie od czasu do czasu Ale tak jak powiedzial Leszek- byloby szkoda Bardzo szkoda.
- lczerwosz
- Administrator
Przewińcie do końca tamten wątek. Tam nie ma takiej dyskusji. Tam nie ma dyskusji w ogóle.Gloinnen pisze: http://www.ogrodciszy.pl/viewtopic.php?t=17843
- Gloinnen
- Administrator
Ad deliberandum.lczerwosz pisze:Przewińcie do końca tamten wątek. Tam nie ma takiej dyskusji. Tam nie ma dyskusji w ogól
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
/B. Zadura
dobra aniuś dzięki, a wy, co by się stało jakbyście mi dali jeszcze szansę, zaufalibyście mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od tego się nie umiera
- Ewa Włodek
daj spokój, Alku! Przecież - poza ta dyskusją - znajdziesz tu coś dla Siebie - jak dotychczas...Alek Osiński pisze: Postaram się, żeby to był już ostatni mój wpis na tym forum.

- skaranie boskie
- Administrator
Narazilibyśmy (mam nadzieję, że jeszcze) dobre imię portalu na kolejne plagiaty.iskierka pisze:co by się stało jakbyście mi dali jeszcze szansę,
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
skaranie boskie skąd to wiesz, bo co, bo teraz wpadłam tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a skąd możesz wiedzieć co by było gdyby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skaranie boskie skąd to wiesz, bo co, bo teraz wpadłam tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gloinnen
- Administrator
Uważasz się za osobę wiarygodną?iskierka pisze:skaranie boskie skąd to wiesz, bo co, bo teraz wpadłam tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
/B. Zadura
/B. Zadura
Jak mi dacie szansę, to obiecuję, zrobie wszystko co chcecie... Już pisać nie mogę z tych nerwów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proszę was tylko o jeszcze jedną szansę
Gloinnen tak!
proszę was tylko o jeszcze jedną szansę
Gloinnen tak!
a zapytalas DLACZEGO Ci nie ufaja? Czy bez powodu? Iza, wez do cholery szklanke i.lej wode. Po kropli. Niby krople tylko, ale w koncuvta woda sie przeleje. To nie ,,oni''sa winni a Ty.
Glo, Skaranie, zadalam konkretne pytanie- czy Iskierka moglaby warunkowo tu zostac- pod kontrola i po poreczeniu - jakby co to obie bez gadania na zbita twarz stad wylecimy? Daloby sie?
Glo, Skaranie, zadalam konkretne pytanie- czy Iskierka moglaby warunkowo tu zostac- pod kontrola i po poreczeniu - jakby co to obie bez gadania na zbita twarz stad wylecimy? Daloby sie?