Ósme piętro
-
Re: Ósme piętro
to nie było do Ciebie, Aniu
Każdy świt jest prowokacją do nowych nadziei. Skreślić świty!
Stanisław Jerzy Lec
e_14scie@osme-pietro.pl
nie rżnę idiotki aniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zawsze mnie się chcieli pozbyć, to najleprzy dowód.. nie spomnę o Sede
zawsze mnie się chcieli pozbyć, to najleprzy dowód.. nie spomnę o Sede
-
Nieśmiało, żeby się nikomu już nie narażać, proponuję zamknięcie wątku.
Każdy użytkownik portalu życzyłby sobie, aby panowała na nim atmosfera spokoju, a nie ciągłej kłótni. Powiecie "I kto to mówi?" - mówi to osoba, która, gdy przegięła, sama odeszła, na własne życzenie, żeby nie zakłócać spokoju innych. nie usprawiedliwiam się. To fakty.
Był plagiat, jest kara, o czym tu jeszcze dyskutować?
To moje osobiste zdanie, nie chcę o tym szerzej rozmawiać. Nie oczekuje odpowiedzi, podkreślam swoje wrażenia.
Zamknijmy dyskusję, zwłaszcza, że iskierki już tu nie ma, więc dalsze rozmowy są zupełnie zbędne.
Tyle ode mnie. Pisze, by zażegnać spory, anie, by je znów tworzyć, więc proszę o poszanowanie tego, że to moje zdanie,a nie wstęp do dalszej dyskusji.
Cokolwiek się dalej nie stanie, dla mnie temat jest skończony.
Każdy użytkownik portalu życzyłby sobie, aby panowała na nim atmosfera spokoju, a nie ciągłej kłótni. Powiecie "I kto to mówi?" - mówi to osoba, która, gdy przegięła, sama odeszła, na własne życzenie, żeby nie zakłócać spokoju innych. nie usprawiedliwiam się. To fakty.
Był plagiat, jest kara, o czym tu jeszcze dyskutować?
To moje osobiste zdanie, nie chcę o tym szerzej rozmawiać. Nie oczekuje odpowiedzi, podkreślam swoje wrażenia.
Zamknijmy dyskusję, zwłaszcza, że iskierki już tu nie ma, więc dalsze rozmowy są zupełnie zbędne.
Tyle ode mnie. Pisze, by zażegnać spory, anie, by je znów tworzyć, więc proszę o poszanowanie tego, że to moje zdanie,a nie wstęp do dalszej dyskusji.
Cokolwiek się dalej nie stanie, dla mnie temat jest skończony.
"Nie głaskało mnie życie po głowie,
nie pijałem ptasiego mleka -
no i dobrze, no i na zdrowie:
tak wyrasta się na człowieka..."
W. Broniewski - "Mannlicher"
Czternastka, wiem, i co z tego. Jezu, rzeczywiscie moze lepiej zamknac ten watek bo wszystkim padnie na glowe. Swoje powiedzialam i amen, ide stad.
Iza, mozemy porozmawiac prywatnie, u mnie na blogu. Tu nie widze sensu przeciagania sprawy. Sama sie pozbylas siebie. A to co sie dzieje teraz to konsekwencja Twoich czynow a nie czyichs checi czy tez niecheci... Rozumiesz?
Iza, mozemy porozmawiac prywatnie, u mnie na blogu. Tu nie widze sensu przeciagania sprawy. Sama sie pozbylas siebie. A to co sie dzieje teraz to konsekwencja Twoich czynow a nie czyichs checi czy tez niecheci... Rozumiesz?
macie racje, nie będę na takim forum,gdzie mną gardzą, od pierwszy chwil rejestrowania się tutaj.
dziękuję osobą które na mnie głosowali bym została
dziękuję osobą które na mnie głosowali bym została
-
Ooo, ty nadal jednak tu jesteś?
Widzisz iskierko - jak pisałem, odszedłem, by nie kłócić się więcej z Tobą. Odszedłem, bo nie chciałem już znosić twoich zachowań.
Sama się wywaliłaś plagiatami. Twoim problemem jest to, że do wszystkiego używasz argumentu choroby i żądasz tolerancji, cokolwiek byś nie zrobiła.
Ja nie jestem osoba tolerancyjną.
Ale mam honor.
A teraz pozwól, że nie będę już tobą rozmawiał, gdyż nie jest to dla mnie rzecz, na którą chciałbym marnować czas.
Każdy postępuje według własnego sumienia i priorytetów.
Poza tym obiecałem sobie, że tym razem uszanuje ten portal i ludzi, którzy go współtworzą, nie tworząc kolejnych konfliktów.
I każdemu tego życzę - idźmy do przodu, wyciągajmy wnioski, nie niszczmy tego, co na niszczenie nie zasługuje.
KONIEC.
Widzisz iskierko - jak pisałem, odszedłem, by nie kłócić się więcej z Tobą. Odszedłem, bo nie chciałem już znosić twoich zachowań.
Sama się wywaliłaś plagiatami. Twoim problemem jest to, że do wszystkiego używasz argumentu choroby i żądasz tolerancji, cokolwiek byś nie zrobiła.
Ja nie jestem osoba tolerancyjną.
Ale mam honor.
A teraz pozwól, że nie będę już tobą rozmawiał, gdyż nie jest to dla mnie rzecz, na którą chciałbym marnować czas.
Każdy postępuje według własnego sumienia i priorytetów.
Poza tym obiecałem sobie, że tym razem uszanuje ten portal i ludzi, którzy go współtworzą, nie tworząc kolejnych konfliktów.
I każdemu tego życzę - idźmy do przodu, wyciągajmy wnioski, nie niszczmy tego, co na niszczenie nie zasługuje.
KONIEC.
"Nie głaskało mnie życie po głowie,
- Gloinnen
- Administrator