kwestia percepcji
- Gloinnen
- Administrator
Re: kwestia percepcji
Wierszonna, akurat gdybyś skoncentrowała się na tym, co trzeba, to przekonałabyś, że Nilmo jest po Twojej stronie... Czy warto tak wszystkich naokoło do siebie zrażać?

Niechaj inny wiatr dzisiaj twe włosy rozwiewa
Niechaj na niebo inne twoje oczy patrzą
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Niechaj inne twym stopom cień rzucają drzewa
Niechaj noc mnie pogodzi z jawą i rozpaczą
/B. Zadura
Nilmo nie mogę czytać z powodu tego robaczka po lewej stronie, już wyjaśniałam (to chyba sadysta wymyślił ten awatar :))
Glo, to mam iść na kompromis, jak polityk? :) i przyznać coś, co jest sprzeczne z moim wewnętrznym przekonaniem? sorry, to nie moja bajka.
Glo, to mam iść na kompromis, jak polityk? :) i przyznać coś, co jest sprzeczne z moim wewnętrznym przekonaniem? sorry, to nie moja bajka.
- iTuiTam
Moja rada (nie) do odrzucenia: zmniejszyć stronę, przesunąć w lewo, by robaczek sobie poszedł i czytać Nilmo, bo... wartowierszonna pisze:Nilmo nie mogę czytać z powodu tego robaczka po lewej stronie, już wyjaśniałam (to chyba sadysta wymyślił ten awatar)

przepraszam za nie-na-temat
iTuiTam pisze:czytać Nilmo, bo... warto![]()

Nilmo ma rację- bo ma.

ja też ją miałem pisząc delikatny komentarz

to nie wiersz

szkoda dyskusji na ten temat - każda dyskusja na temat tego zapisu (bo tylko tak można nazwać toto) to gadanie po próżnicy
przepraszam, że ...ale tutaj tyle fajnych wierszy czeka na komentarze

- skaranie boskie
- Administrator
Pozwólcie, że dodam swoje trzy grosze.
Grosz pierwszy - jeśli nie zgadzamy się z czyjąś opinią, zawsze możemy ją przemilczeć, bądź odpowiedzieć na nią jakimś argumentem.
Grosz drugi - nazwanie czyichś wypowiedzi głupimi, bądź adwersarza cwaniakiem, nie stanowi argumentu.
I grosz trzeci wreszcie - jeśli chcemy, żeby nie zawracano nam dupy kropkami, przecinkami, czy małymi literami w komentarzu, napiszmy coś tak porywającego, że tego typu drobiazgi umkną uwadze. Tego, niestety, o przedmiotowym utworze powiedzieć się nie da. A jak nie ma czego skomentować, pozostaje ominąć, lub poszukać braków w interpunkcji.
Grosz pierwszy - jeśli nie zgadzamy się z czyjąś opinią, zawsze możemy ją przemilczeć, bądź odpowiedzieć na nią jakimś argumentem.
Grosz drugi - nazwanie czyichś wypowiedzi głupimi, bądź adwersarza cwaniakiem, nie stanowi argumentu.
I grosz trzeci wreszcie - jeśli chcemy, żeby nie zawracano nam dupy kropkami, przecinkami, czy małymi literami w komentarzu, napiszmy coś tak porywającego, że tego typu drobiazgi umkną uwadze. Tego, niestety, o przedmiotowym utworze powiedzieć się nie da. A jak nie ma czego skomentować, pozostaje ominąć, lub poszukać braków w interpunkcji.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
)"
Każdy ma swojego robaka co go gryzie. Ciebie też zjedzą. Za życia mozna go zalać. Później już nie.
A grób człowieka to też tylko awatar z nickiem , nic nie mówiący o tym kogo pod nim własnie gryzą. Przyzwyczajaj się.
...żartowałem.
To tylko pchła szachrajka.

Każdy ma swojego robaka co go gryzie. Ciebie też zjedzą. Za życia mozna go zalać. Później już nie.
A grób człowieka to też tylko awatar z nickiem , nic nie mówiący o tym kogo pod nim własnie gryzą. Przyzwyczajaj się.
...żartowałem.
To tylko pchła szachrajka.