Od czytania do pisania jeden krok.Malwina pisze:Codziennie czytam utwory zamieszczane na konkurs

Łap za pióro, Malwinko.

Łomatko! Nawet nie wiedziałam, że jest już 20 sztuk!

Od czytania do pisania jeden krok.Malwina pisze:Codziennie czytam utwory zamieszczane na konkurs
Cieszę się, ze jest zabawa. Taki chyba był główny cel. Bawi to chyba też piszących. Ponieważ jest tu kropla i mojej parodii, moge powiedziec, ze mnie bawi pisanie takich wierszy. Rad jestem, że konkurs cieszy sie zainteresowaniem zarówno piszących jak i czytelników.Malwina pisze:.Przednia zabawa
To może byśmy se machnęli jeszcze, Dziadek, coś w "Radosnej twórczości"?Gorzki Dziad pisze:ze mnie bawi pisanie takich wierszy.
Machniemy sobieMiladora pisze:może byśmy se machnęli jeszcze, Dziadek, coś w "Radosnej twórczości"?
Spróbujemy, chociaż dwadzieścia sztuk, to jest przyzwopita średnia krajowa. Nie ma powodów do labidzenia. Dziad i b'Miladora pisze:Jakiś doping by się chyba przydał..
No to jestem kompletnie niedouczona, bo nie znałam tego.Gorzki Dziad pisze:To już było. Aleksander Fredro "Gwałtu co się dzieje" Ale niech tam.
Wiersz Matka kandydatka jest mój, a Fredrę wspomniałem jeno ,ze mial juz kiedys takie pomysły zeby baby do wladzy dopuścic.Miladora pisze: nie znałam tego.