Fred, słoma ci z butów wystaje
Robisz konkurs, a zachowujesz się jak buc :puk:
Nie ma co się dziwić, że ci się w końcu dostało.
A teraz dajcie mi ostrzeżenie...
Fred taki kozak, a na skargi chodzi pff...

Mam nadzieję.Gloinnen pisze:To jeszcze nie koniec, Dziaduniu
Po zakonczeniu tego konkursu problem zniknie w sposob naturalny.skaranie boskie pisze:Widzę dużo napastliwości zarówno ze strony Gorzkiego Dziada
Skoro tak, to jako współorganizator konkursu wysle kilka ksiązek na wskazany mi adres i prosze je rozdac zwyciezcom wedlug uznania. Rezygnuję z prawa przyznania wlasnej nagrody. Miladora zamowila stosowne grafiki doc dyplomu. Gdyby byl problem z wykonaniem dyplomu sluze pomocą, Zalatwimy to Z Miladorą mailami, A moje wszelkie posty i konto prosze usunąc od tej chwili. Prosze nie wysylac do mnie zadnych PW, bo nie będe na nie reagowal.skaranie boskie pisze:alfabetycznie, żeby nie było wartościowania przewinień) Arti, Gorzki Dziad i Nilmo za niedozwolone regulaminem wypowiedzi, nie odnoszące się bezpośrednio do tematu wątku, a godzące wprost w innych uczestników dyskusji.
Jeśli życzysz sobie usunięcia swojego konta, twojemu życzeniu stanie się zadość. Od dziś za tydzień, bo taki okres karencji sobie założyliśmy w takich przypadkach. To na wypadek, gdybyś zmienił zdanie. Co do twoich postów pozwól, że przytoczę odpowiedni ustęp regulaminu, który, rejestrując się zaakceptowałeś.Gorzki Dziad pisze:A moje wszelkie posty i konto prosze usunąc od tej chwili
Twoje utwory i wypowiedzi pozostaną na forum do drugiego grudnia 2016 roku albo do upadku portalu, w zależności od tego, co szybciej nastąpi.rozdział II, pkt. 3 regulaminu pisze:Użytkownik, dokonując publikacji swojego utworu na Forum, udziela tym samym Forum niewyłącznej i nieodpłatnej licencji na rozpowszechnianie przekazanych tekstów, wykorzystanie ich przez Forum do celów promocyjnych przez okres pięciu lat od publikacji, z zachowaniem praw autorskich publikującego.
Słowa to wpierw Ty nie dotrzymałeś, bo wróciłem na forum pod warunkiem iż konkretna osoba nie wróci do funkcji moderatora, ale się wyłgałeś. Napisałeś, ze to była deklaracja a nie obietnica.skaranie boskie pisze:skoro nie umiesz dotrzymać danego publicznie słowa.
Dlatego napisałem - w zależności, co prędzej nastąpi.Gorzki Dziad pisze: Nie wiadomo, czy przetrwacie choćby pół roku jak tak dalej pójdzie.
Nie obiecywałem.Gorzki Dziad pisze:Słowa to wpierw Ty nie dotrzymałeś, bo wróciłem na forum pod warunkiem iż konkretna osoba nie wróci do funkcji moderatora