Lubi postraszyć, a przecież ją znam i wiem, jak bardzo kipi w niej życie.
Nieprędko się na niej Charon obłowi...

Moderatorzy: eka, Leon Gutner
może faktycznie - nie czas, Gajko...Gajka pisze: Nie czas, gdy Charon grzeje się w igloo a Styks i Acheron skute lodem, jeszcze nie czas .
inspirację, Srebrny? To już czekam na wiersz, czekam niecierpliwie...szarobury pisze: I dzięki, Ewo za inspirację
tak mówisz, Skaranie? Oby, oby...skaranie boskie pisze: Nieprędko się na niej Charon obłowi...
A inspiracja od dawna już na forumEwa Włodek pisze:inspirację, Srebrny? To już czekam na wiersz, czekam niecierpliwie...szarobury pisze: I dzięki, Ewo za inspirację
![]()
![]()
Ewa
Na taki poważny zarzut, muszę zareagować z urzędu.szarobury pisze:wszyscy mnie tu na siłę rozpijają
a co na to ustawa o wychowaniu w trzeźwości?
wobec powyzszego, Srebrny, mlekiem - nie, bo paskudne, aleszarobury pisze: a nie ma emotek z miseczką mleka?
wszyscy mnie tu na siłę rozpijają
och, Mila, może je ktoś zaadoptujeMiladora pisze: Takie dobre wiersze chcesz osierocić?
cieszę się, Marylo, że Ci się spodobał...Maryla Stelmach pisze: Dobry wiersz
no, i dzięki Bogu! Więc, Skarańkuskaranie boskie pisze: Ustawa nie wymienia portali literackich w spisie miejsc, w których i w pewnej odległości od których nie wolno serwować alkoholu.
ano, chłód jest obok nas, Anastazjo, i często - w nas. Więc - dzięki za wizytkę i za ciepełko...anastazja pisze: treść brrr zimno!
Ogrzej się ze mną![]()