Wysokie obcasy

Apelujemy o umiar, jeśli chodzi o długość publikowanych tekstów.

Moderatorzy: Gorgiasz, Lucile

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Ania Ostrowska

Re: Wysokie obcasy

#11 Post autor: Ania Ostrowska » 10 lut 2014, 22:44

Przeczytałam i również moje oblicze zostało ukraszone promiennym uśmiechem :) A zważywszy na późną porę, miałam szczęście znaleźć przed snem uroczą bajkę-niebajkę.
A morał? Wciąż trwa karnawał, co rychlej trzeba poznać tajniki kontredansa. :tan:
Pozdrawiam, dziękuję za przyjemność spotkania :rosa:

Awatar użytkownika
Ewa Włodek

#12 Post autor: Ewa Włodek » 13 lut 2014, 18:55

Miladora pisze: A na temat opowiadania następnym razem, bo nie miałam jeszcze czasu na dokładne przeczytanie.
oj, szkoda, Mila, że nie wróciłaś...
:rosa: :rosa: :rosa:
Ale Ci ślicznie dziękuję, że rzuciłaś okiem i rzekłaś słowo w przedmiocie eksponowania "wystraszenia"...
Z mnóstwem serdecznego...
Ewa

Awatar użytkownika
Ewa Włodek

#13 Post autor: Ewa Włodek » 13 lut 2014, 18:58

Ania Ostrowska pisze: Wciąż trwa karnawał, co rychlej trzeba poznać tajniki kontredansa.
ooo, tak, Aniu! A przed wyjściem na parkiet - obowiązkowo sprawdzić, czy jakieś wredne bachory, namówione przez przepaskudnego kocura, nie poczyniły na despekt i nie podpiłowały obcasów ;)
:rosa: :rosa: :rosa:
cieszę się, że się uśmiechnęłaś, czytając, najpiękniej Ci dziękuję za lekturę i za miłe słowo...
samo dobre posyłam Tobie...
Ewa

karolek

#14 Post autor: karolek » 13 lut 2014, 20:35

Ewa Włodek pisze:Wrócą do domu, i może sobie przemyślą, że los bywa kapryśmy, że dziś brylujemy i jesteśmy ważni, ale byle drobiazg – i wszystko mija, jak sen
Tak.

Pomysł antybajkowy całkiem niezły. Bajka jest dla dorosłych, a pisana językiem mocno dziecięcym, ale może to zaleta, niech dorośli się trochę "wracają".

Awatar użytkownika
Ewa Włodek

#15 Post autor: Ewa Włodek » 21 lut 2014, 15:22

karolek pisze: Pomysł antybajkowy całkiem niezły. Bajka jest dla dorosłych, a pisana językiem mocno dziecięcym,
i tak ma być, Karolku, bo to jest stylizacja. Bardzo się cieszę - że udana, sadząc z tego, co piszesz. I dobrze, że Ci się pomysł spodobał...
:) :)
dziękuję Ci najpiękniej za odwiedziny, za podarowany czas i za serdeczne słowo...
pozdrowieńka posyłam liczne...
Ewa

ODPOWIEDZ

Wróć do „OPOWIADANIA”