A co można konstruktywnego napisać o tych tekstach?grafomanka pisze:To, że się nie zgodziłam z Twoim zdaniem nie oznacza, że nie przyjmuję krytyki, ale krytyki konstruktywnej, a Twoja taką nie jest.

Podtrzymuję swoje zdanie. Dla mnie pisanie czegoś, co ma zaraz ulecieć z pamięci, jest stratą czasu. Ale może niektórzy mają go za dużo.grafomanka pisze:Sądząc po Twojej wcześniejszej odpowiedz cyt: Ale w sumie mało któe haiku zapada, tak uważam i nie jest to jakąś zbrodnią.
Nikogo nie obsztorcuję (co to za słowo w ogóle? a, krzyczeć na kogoś - gdzie ja krzyczę?).grafomanka pisze:Patko, to, że jesteś tutaj moderatorem nie oznacza, że masz prawo mnie obsztorcować, też pełniłam taką funkcję, a nawet wyższą na pewnym Portalu (sama zrezygnowałam) i mnie nie strasz, że mnie mało kto będzie czytał, bo tu poczytalność znikoma w porównaniu do ilości użytkowników, a zawsze można zmienić Portal.
Twoja odpowiedź po prostu wydała mi się nieszczera. Niby chciałaś być miła (te uśmieszki itp.), ale ci nie wyszło. Najgorszy jest dopisek, który przeczytałam po wysłaniu wiadomości. Wyraźnie naśmiewający się z mojego komentarza. Ja na to pozwalać nie zamierzam. I bynajmniej nie wykorzystuję tu swoich praw moderatorskich.
Chwalenie się, że pełniło się ważną funkcję na innym forum - eee, to nie czas i miejsce na to.
Komentarzy mało? Na pewno nie w poezji, w której teraz się znajdujemy. Więc nie masz co narzekać. A jeśli się nie podoba, to masz rację - zawsze można zmienić Portal.
Kłócić się nie chcę. Będę jednak reagować, gdy coś mi się nie będzie podobać.